Hotel 52

2010 - 2013
5,6 15 tys. ocen
5,6 10 1 15243
5,7 3 krytyków
Hotel 52
powrót do forum serialu Hotel 52

Dyskusja na temat pierwszego odcinka, który będzie miał dziś premierę.

ocenił(a) serial na 9
fanpolskichseriali

Genialny odcinek... Tego mi brakowalo :) Odcinek naprawde dobry... Poruszyl temat, wątek o którym długo nie zapomnę. To smutne co zrobła ta piosenkarka... jak można sie tak zachować? Jak można porzucić ciężko chore dziecko? I wszystko powiedziała na konferencji... to było naprawdę mocne!

fanpolskichseriali

Dla mnie taki średni odcinek, ale aktorka, która grała piosenkarkę nie popisała się. Na tekście "gardzę tobą" myślalam, że padnę ;)
I jeszcze wkurzająca scena jak jest zamieszanie z aparatem, Iwona mówi: proszę go oddać to faceci potulnie się jej słuchają, a potem wkracza Natalia i dzielnie mówi, że zajmie się wszystkim, zwraca się do fotoreporterów, żeby wyszli a Ci wychodzą :D

fanpolskichseriali

jak dla mnie odcinek średni. ta 'piosenkarka' w ogóle nie umie grać, wątek z chorym dzieckiem nudny. za dużo w tym odcinku się nie działo...

ocenił(a) serial na 10
fanpolskichseriali

Dokładnie, ja też nie jestem tym odcinkiem zachwycona. Rola piosenkarki bardzo marna. Historia z córką była świetnym pomysłem ale mogła być trochę bardziej zaplątana, a dla mnie wszystko zostało podane jak 'na tacy'. A i osoby które wcześniej były wyraźnymi charakterami w tym odcinku bardzo spotulniały - mam nadzieje że to po prostu taki odcinek kończący w pewien sposób historie z poprzedniego sezonu, wprowadzający tylko do nowego sezonu a teraz już dawny styl gry powróci.
Poza tym mam wrażenbie, że nowy wątek z Michałem może być ciekawy, no i nie poznaliśmy jeszcze nowej recepcjonistki która gra Marieta Żukowska.:)
Ja w kazdym razie czuję na razie niedosyt.

ocenił(a) serial na 7
agnieszka_zio

Mnie też odcinek nie przekonał, choć nawet nie wiem, dlaczego o_O