Porządną recenzję przeczytałem dopiero na stronie dla GEJÓW. Zabawne to, ale po obejrzeniu zwiastunu na youtube dochodzę do wniosku, że jest to faktycznie film dla gejów i lesbijek. Z ciekawości obejrzę kilka odcinków. Mam tylko nadzieję, że starsi nie będą oglądać też tego kanału u siebie, bo jak im wytłumaczę czemu oglądam film, w którym są sceny jak dwóch gości się zapina... no ale, ja nie mam nic do homoseksualistów, więc może im to też nie będzie przeszkadzało :)
Ja bym tak nie szufladkowała pozycji. Sama uwielbiam ten serial, jest czule rozluźniający, można się nieźle pobawić, pośmiać i oglądnąć parę "ciekawostek przyrodniczych" ;-). Ogólnie "wart czasu i oczu".
zgadzam się z tobą wart oczu podoba mi się kevin z dante's cove właśnie z nim to bym zgrzeszył nie raz i nie dwa.
i jak Ci się podobało te pare odcinków! ja mam wrażenie, że ten serial jest troche przerysowany i za dużo w nim sztucznej magii. jakie jest twoje zdanie?
Nuda. Oprócz fajnych scen łóżkowych w filmie nie dzieje się nic, co by dało radę przytrzymać mnie przy następnych odcinkach.