PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=151718}

Hotel Dante

Dante's Cove
2005 - 2007
6,1 189  ocen
6,1 10 1 189
Hotel Dante
powrót do forum serialu Hotel Dante

Porządną recenzję przeczytałem dopiero na stronie dla GEJÓW. Zabawne to, ale po obejrzeniu zwiastunu na youtube dochodzę do wniosku, że jest to faktycznie film dla gejów i lesbijek. Z ciekawości obejrzę kilka odcinków. Mam tylko nadzieję, że starsi nie będą oglądać też tego kanału u siebie, bo jak im wytłumaczę czemu oglądam film, w którym są sceny jak dwóch gości się zapina... no ale, ja nie mam nic do homoseksualistów, więc może im to też nie będzie przeszkadzało :)

użytkownik usunięty
brando_3

Miło jest słyszeć w Polsce opinie bez uprzedzeń i słowa pełne tolerancji. :D

brando_3

Bardzo można się przy tym uśmiać:D

użytkownik usunięty
mat_maks

mat-maks
a co w tym takiego śmiesznego ?

brando_3

czy ten film jeszcze leci na ktoryms z dostepnych w POlsce kanalow?

ocenił(a) serial na 7
brando_3

Ja bym tak nie szufladkowała pozycji. Sama uwielbiam ten serial, jest czule rozluźniający, można się nieźle pobawić, pośmiać i oglądnąć parę "ciekawostek przyrodniczych" ;-). Ogólnie "wart czasu i oczu".

ocenił(a) serial na 8
Bishvilcha

Wiecie czy mozna skad sciagnac motyw przewodni "dying to be with you"

ocenił(a) serial na 9
Bishvilcha

zgadzam się z tobą wart oczu podoba mi się kevin z dante's cove właśnie z nim to bym zgrzeszył nie raz i nie dwa.

brando_3

i jak Ci się podobało te pare odcinków! ja mam wrażenie, że ten serial jest troche przerysowany i za dużo w nim sztucznej magii. jakie jest twoje zdanie?

brando_3

szacun dla takiej postawy - tolerancji

ocenił(a) serial na 4
brando_3

Nuda. Oprócz fajnych scen łóżkowych w filmie nie dzieje się nic, co by dało radę przytrzymać mnie przy następnych odcinkach.

brando_3

Co Ty do cholery robiłeś na stronie dla gejów?