PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93096}

Hotel Zacisze

Fawlty Towers
1975 - 1979
7,9 22 tys. ocen
7,9 10 1 22287
8,3 10 krytyków
Hotel Zacisze
powrót do forum serialu Hotel Zacisze

23 i 24 sierpnia 2006 do "Rzeczpospolitej" zostaną dołączone płyty z serialem "Hotel Zacisze". Na każdej płycie znajdzie się 5 odcinków (jest to zastanawiające o tyle, że cały serial liczy 12 odcinków, więc po tym jednym na płytę mogliby jeszcze zmieścić). Cena "Rzeczpospolitej" - 3 zł.

ocenił(a) serial na 10
BartekM

extra to dzisiaj kupiłem i obejżałem wszystkie 5, fajnie tak mieć wszystkie, jest pamiątka po extra serialu, jutro kupuje drugą płyte!

czester

tak ciekawe tylko co będzie z dwoma ostatnimi odcinkami?? nie zamierzają ich wydać, to byłoby głupie i absurdalne, niczym humor pythonów...

ocenił(a) serial na 10
almodrama

Prawdopodobnie Printeln w tren sposób zadbał o swoje interesy.

ocenił(a) serial na 10
czester

Superka, też kupiłem, wypas, już nie muszę ciągnąć z emula :)
Dla mnie Cleese jest niemożliwy, w pythonie to już absolutnie przechodzi samego siebie! Polecam!

Ogłoszenie płatne:
-Chcesz se podupcyć?
-SMS na numer 7223 o treści "jeszcze nie rozepchana"
-Więcej na stacji Polonia 1

ocenił(a) serial na 7
BartekM

Znerwicowany hotelarz...to troche mało angileskie ;], ale za to jego żona nadrabia swoim stoicyzmem za ich obojga.

-A gdzie kaczka?
-Kaczka ma dzisiaj wolne.

ocenił(a) serial na 8
Elly_lilly

Mam już oba... ale kiedyś nagrywałem na fałhaes kilka innych odcinków, może dadzą kiedyś pozostałe?

ocenił(a) serial na 9
BartekM

mocny serial. i też mam nadzieję że dorzucą te nieszczęsne dwa odcinki...

ocenił(a) serial na 10
rexhunt

Musiałem wstawać przez dwa dni o 5.30 żeby kupić tę gazetę ;-)) , ale udało się . Oczywiście juz w kolekcji i obejrzane.

użytkownik usunięty
mr_szakal

też mam obie płytki ;))) najgorsze jest to... ŻE NIE MA ODCINKA O NIEMCACH ;((

Dokładnie! to jest mój ulubiony odcinek!!! Czyżby jakaś cenzura? :)

BartekM

To wydanie to kpina, obcieli po ostatnim odcinku każdego sezonu, w tym arcygenialny "The Germans". Ktoś opwie spoko stary w końcu to było w sumie za 6 zł, no i co z tego? To, że ktoś sprzedaje tani produkt upowaznia go do wciskania ludziom niepełnowartościowego bubla. Jesli celem wydawcy było zabezpieczenie swoich interesów, by zainteresowany widz kupił ich pełne wydanie, to udało im się osiągnąc efekt odwrotny.