Dr House
powrót do forum 6 sezonu

Sezon 6 - najgorszy.

ocenił(a) serial na 10

Powiem szczerze że mimo obiecującego pierwszego podwójnego odcinka, serial wraz z upływem czasu zaczyna się wypalać. Ostatnie 3 odcinki to praktycznie nic nowego, nic fajnego. Albo scenarzyści zaczną coś robić albo po 6tym sezonie serial pójdzie w ślady Losta.

Ave

użytkownik usunięty
zipperrr

Zgadzam się. 5 sezon był najlepszy, 6 to kicha,ale może jeszcze wyjść na dobre (trzeba rozdzielić Lucasa i Cuddy, żeby znów były przepychanki
Housa i Cuddy)

zipperrr

zgadzam się . wszyscy tak zachwycali się 5tym , a ja jakoś tak ... nie bardzo ; )

milka09

6tym przepraszam ***********

ocenił(a) serial na 10
milka09

Jestem za. Każdy kolejny odcinek co raz ciężej mi się ogląda. Prawie na siłę, jakbym se w głębi duszy wmawiała, że za raz będzie fajnie, bo się rozkręci. Chyba im brakło pomysłów, albo czekają na moment żeby "wystrzelić" i zaskoczyć widza. A jak tak dalej pójdzie to łatwo doprowadzą do tego, że spadnie oglądalność. Wycofają serial i Hugh Laurie będzię mógł spokojnie odejść z serilu z powodu bolącej nogi (jeśli to rzeczywiście prawda).

ocenił(a) serial na 8
LillyR_

Jak dla mnie zapowiada się ciekawie: przestał ćpać, nie obraża innych za często, a co najważniejsze zmienia każdego bohatera serialu po trochu począwszy od Chase i Wilsona.

ocenił(a) serial na 10
radomirro

Właśnie stracił najciekawsze swoje elementy ;)

ocenił(a) serial na 10
zipperrr

Według mnie końcówka ostatniego odcinka piątego sezonu (kiedy House wchodzi do psychiatryka) byłaby idealnym zakończeniem dla całego serialu ;).

użytkownik usunięty
ruda1200

To chyba nie był by najlepszy pomysł. Co do 6 sezonu, może nie jest najgorszy jest po prostu "inny" a z kolei 5 sezon mi się bardzo nie podobał (żadna prowokacja! :) ) (moje zdanie).

ocenił(a) serial na 9
ruda1200

Mam takie samo zdanie w tym temacie. Raczej nie ma szans, żeby wymyślili lepsze zakończenie serialu.

promilus

mam pytanie...napewno gdzies to juz ktos wczesniej pisal ale nie chce mi sie szukac xD gdzie wy ogladacie ten 6 sezon?? i gdzie mozna sciagnac te odcinki??

ocenił(a) serial na 10
mimi9494

Oglądamy je na komputerze. Niestety nie można propagować na tym forum piractwa więc NIKT ci na to pytanie nie odpowie.

ocenił(a) serial na 7
zipperrr

Niestety, cały 5 i 6 sezon to totalna chała, szkoda. Kiedyś uwielbiałem ten serial, teraz chyba go sobie daruję.

ocenił(a) serial na 9
Utylizator

Jak dla mnie to nie można stwierdzić, że już ten sezon jest najgorszy. Pierwsze 9 odcinków 5 sezonu też ni byłby jakoś nadzwyczajnie dobre (może tylko 4 i 9). Póki co mamy świetny podwójny odcinek pierwszy i kilka słabszych epizodów. Choć ostatni "Wilson" mi się bardzo podobał.

Zobaczymy jak ocenić sezon po całości, bo o ile dobrze czytałem scenarzyści szykują kolejne szokujące zakończenie na miarę tego z 4 i 5 sezonu i {UWAGA SPOILER} ma być w to chyba wplątany brat Foremana. Może ostatnie 5 odcinków tak jak to było w przypadku 5 sezonu uratują go od bycia najgorszym.

Na FilmWeb oceniałem po obejrzeniu kolejno wszystkie odcinki House'a, i tak prezentują się ich średnie dla poszczególnego sezonu:

SEZON 1 = ocena 8,50 (+3 dziesiątki w tym sezonie)
SEZON 2 = ocena 8,96 (+7 dziesiątek w tym sezonie)
SEZON 3 = ocena 9,00 (+8 dziesiątek w tym sezonie)
SEZON 4 = ocena 8,94 (+5 dziesiątek w tym sezonie)
SEZON 5 = ocena 8,63 (+4 dziesiątki w tym sezonie)

6 ma póki co najgorszą średnią i tylko jednemu odcinkowi w tym sezonie wystawiłem 10, czyli "Broken". Ale mimo to jeszcze go nie skreślam.

ocenił(a) serial na 9
Juby_

Wkradł się mały błąd, trzeci sezon ma u mnie 9,04 a szósty póki co ma 8,11 więc nie jest tak źle.