PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 179832
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Prostytutka

ocenił(a) serial na 8

Jak to mozliwe ze Russo jej w ogole nie rozpoznal? rozumiem ze byl na haju ale ze nic?? I czy ostatni odcinek wg was tez wskazuje na to, ze ona zginie? skoro Zoe ja nachodzi, to pewnie beda sie bali ze w koncu cos wyweszy.
Dziwi mnie tez, ze od razu "odkryto" ze Russo popelnil samobojstwo. Skoro przyszel na posterunek pijany, i nie jeden policjant go widzial, te wiadomo ze nie mogl wracac sam, tylko ze ktos go musial odwiezc JEGO samochodem, bo swoim samochodem przyjechal na posterunek. Chyba ze wlasnie celowo chcieli pokazac, ze o przyczynie smierci politykow ze bardzo sie nie drazy, ale za duzo sie nie wydrazy, bo innym jest to nie na reke...

ocenił(a) serial na 10
monisia_tom

Russo wrócił do domu pijany, śladów innych nie było. Jedynie można się przyczepić do tego, że w takich garażach zawsze jest kamera albo przynajmniej na ulicy więc jak by się postarali to by zlukali kto jechał z nim.

ocenił(a) serial na 8
monisia_tom

Myślę, że ten motyw zostanie pociągnięty w 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 9
monisia_tom

Ja tej laski sam nie pamiętałem, więc i Russo mógł nie rozpoznać. :D

ocenił(a) serial na 8
NexaT

xD

ocenił(a) serial na 8
monisia_tom

Czy Rachel zginie? Jeśli twórcy będą mocno wzorować się na brytyjskiej wersji (House of Cards, Playing the King i Final Cut), to w tym serialu zginie jeszcze wieeeele osób.