PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 181 tys. ocen
8,3 10 1 180816
8,2 53 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

stamper

użytkownik usunięty

siema, oświeci mnie ktoś ? o co chodzi ze Stamperem i prostytutką ? jak się poznali, dlaczego jej pomaga? :)

ocenił(a) serial na 9

widzę, że nikt się zlitowal. Najkrócej mówiąc: Peter Russo zamówil sobie Rachel (to ta prostytutka). Ona byla świadkiem, kiedy Russo zostal zatrzymany za jazdę pod wplywem alkoholu. Doug Stamper zaplacil jej 10000$ za milczenie. Oprócz tego od razu się z nią przespal (za to zaplacil oddzielnie, trochę honoru mial :p). No ale poziej Stamper wpadl, zakochal się w Rachel. I dlatego jej pomaga.

użytkownik usunięty
KalinaLipton

dzięki , już mi się przypomniało

Nie wiem też czy przypadkiem Rachel nie została wysłana do pokoju hotelowego Petera Russo i spiła go przed którymś tam jego wystąpieniem, przez co się ośmieszył i następnie został zamordowany przez Underwooda. Mogłaby połączyć Franka ze śmiercią Russo dlatego Stamper tak jej pilnował.

Ale mogłem coś pomieszać, dawno widziałem pierwszy sezon.

użytkownik usunięty
jakub77a

faktycznie wtedy upila Russo, ale nie mogla sie spotkac wczesniej z nim gdy byl pijany , bo przeciez w tym hotelu by ja poznal :O chyba musze jeszcze raz obejrzec ten serial, bo nie ogarniam :O

Teraz sobie przypominam że chyba Russo zorganizował sam, czy był na jakimś przyjęciu w tym hotelu i Rachel została tam wysłana przez Stampera żeby go uwieść i spić. Wzięła wódkę czy szampana i go zaciągnęła do pokoju na górę, rano Russo miał udzielać wywiadu ale był jeszcze pijany czy coś takiego i poszła fama w radiu na żywo. Potem Frank go odebrał i 'zagazował'.