Akurat wg. mnie to najfajniejszy i najprzyjemniejszy polski seria jaki leci w TV, obok reaktywacji jeszcze lepszych odcinków Kiepskich.
- aktorzy grają przerysowanie, ale pomimo tego dialogi i te ripostki nabierają fajnego klimaciku.
- fajne barwne postacie, szczególnie mamuśka.
- teksty są momentami niesamowicie pomysłowe i te dwuznaczne, badź idiotyczne sytuacje także są miłe dla oka.
Linda bardziej pasuje do tej roli niż Dygant do niani, która tam jest żenująca i nieśmieszna.
Cóż nie jest to serial wysokich lotów, ale dla mnie bardzo przyjemny. Wierzbietą tu się chociaż postarał bo to jak przerobił Odd couple woła o pomste do nieba:) To tyle
Kiedy spojrzałam na twoje "ulubione filmy" to niektóre z nich wydały mi się ambitne i porządne. Więc nie spodziewałam się po takiej osobie jak ty, dobrej oceny dla takiego szmelcu. Nie oglądałam tego zbyt wiele,może z dwa odcinki i po prostu byłam totalnie zaskoczona. Jak taka osoba jak Linda może grać w takim chłamie?! Ta Foremniakowa (nigdy jej nie lubiłam) gra strasznie sztucznie, ale jeżeli ty lubisz kiepskich to się nie dziwię że takie "coś" ci się podoba :/
bo włąśnie taki was jest tu najwięcej "serialu nie oglądałem, może dwa odcinki i jest to kupa".
A co do Kiepskich to widać, że albo jesteś jescze za młoda, albo nie oglałaś nowego sezonu.