PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=400970}
5,5 16 tys. ocen
5,5 10 1 16390
3,6 7 krytyków
I kto tu rządzi?
powrót do forum serialu I kto tu rządzi?

Akurat wg. mnie to najfajniejszy i najprzyjemniejszy polski seria jaki leci w TV, obok reaktywacji jeszcze lepszych odcinków Kiepskich.

- aktorzy grają przerysowanie, ale pomimo tego dialogi i te ripostki nabierają fajnego klimaciku.
- fajne barwne postacie, szczególnie mamuśka.
- teksty są momentami niesamowicie pomysłowe i te dwuznaczne, badź idiotyczne sytuacje także są miłe dla oka.
Linda bardziej pasuje do tej roli niż Dygant do niani, która tam jest żenująca i nieśmieszna.

Cóż nie jest to serial wysokich lotów, ale dla mnie bardzo przyjemny. Wierzbietą tu się chociaż postarał bo to jak przerobił Odd couple woła o pomste do nieba:) To tyle

użytkownik usunięty
Redgard

Kiedy spojrzałam na twoje "ulubione filmy" to niektóre z nich wydały mi się ambitne i porządne. Więc nie spodziewałam się po takiej osobie jak ty, dobrej oceny dla takiego szmelcu. Nie oglądałam tego zbyt wiele,może z dwa odcinki i po prostu byłam totalnie zaskoczona. Jak taka osoba jak Linda może grać w takim chłamie?! Ta Foremniakowa (nigdy jej nie lubiłam) gra strasznie sztucznie, ale jeżeli ty lubisz kiepskich to się nie dziwię że takie "coś" ci się podoba :/

bo włąśnie taki was jest tu najwięcej "serialu nie oglądałem, może dwa odcinki i jest to kupa".
A co do Kiepskich to widać, że albo jesteś jescze za młoda, albo nie oglałaś nowego sezonu.

Redgard

Kiepskich proszę się nie czepiać. Humoru tego serialu nie ocenia się na zasadzie sztuki, czy coś. O jest po prostu autentyczny. Nie rozumiem czemu ludzie czepiają się tego sit-comu, jakby na siłę starali się być 100% krytykami filmowymi.