Wg mnie serial może nie należy do jakiś wybitnych-ale jest całkiem zabawny. Dlatego nie rozumiem, dlaczego tak narzekacie na Lindę i całą grę aktorską.
Szufladkujecie faceta, dlaczego powinien grać tylko jako twardziel? Taki serial jest dla Niego fajną odskocznią, możemy zobaczyć p. Bogusława w dość nietypowej roli, w której fajnie wypadł. Aktor nie może grać ciągle podobnych postaci!
Co do Małgorzaty Foremniak-jakoś nie trawię tej aktorki, w ogóle nie przypasowała mi do tej roli. Była zdecydowanie za sztuczna i próbowała być zabawna, ale coś nie wyszło. Co do pozostałych ról, nawet ok.
Jedyny odcinek, który był dość żenujący i ukazał mentalność połowy dziewczyn w gimnazjum, to ten, w którym Marta wybiera się do nowej szkoły i spotyka tam "mądre" koleżanki, z którymi się zaprzyjaźnia. Gra aktorska tych dziewczyn oraz dialogi były tak żenujące, że nie dało się tego słuchać. Odc leciał właśnie przed chwilą na Polsacie.
Ale na tym serialu można się nieźle pośmiać i nie rozumiem, skąd tak niska ocena. Ja daję 7/10
Pozdrawiam i liczę, że niektórzy mnie nie zlinczują xD