niech każdy kto jest za żeby i kto tu rządzi wróciło niech sie tu wpisze
niech każdy wpisze sie że jest za tym serialem może uzbierasię kilka tys osób w 1 rok
i wtedy i kto tu rządzi wróci mam kontakty atm grupą producentem iktr
więc do dzieła sprężyć dupska i pisać:)
Nie wróci bo polsat już nie chce tego emitować, a jak wróci to pewnie gorsze. Wolę mieć miłe wspomnienia:)
Czy naprawdę nie można zebrać starej ekipy i pokusić się przynajmniej na zakończenie ?
Jestem za ;) Lubię ten serial, nie wiem czego niektórzy od niego chcą ;/ Ale szanuję ich zdanie, bo każdy ma prawo do niego.
ja też jestem ZA. Niech wroca z serialem i zrobia pozadne zakonczenie ale dopiero za kilkadziesiat odcinkow - nowych oczywiscie <3
ja także jestem za jest to świetny serial i zarazem bardzo śmieszny z dobrymi aktorami:) Mi tam nawet Linda świetnie pasuje do tej roli , czasami musi się taki aktor jak on oderwać od grywania ról jakichś gangsterów czy tego typu podobnych postaci i może zagrać taką by np. gosposię w serialu :) Niech kręcą następne odcinki bo nie mogę się doczekać i niech nawet nie przestają kończyć !!!
jakbyście coś wiedzieli na temat serialu czy będą jeszcze nadal go kręcić i kiedy będą nowe odcinki to dać znać tutaj!!! dzięki