PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=400970}
5,5 16 tys. ocen
5,5 10 1 16390
3,6 7 krytyków
I kto tu rządzi?
powrót do forum serialu I kto tu rządzi?

Polsat 2

ocenił(a) serial na 1

Tego co wstawił to teraz do ramówki Polsatu 2 powinno się wychłostać. Myślałem że gorszej szmiry niż niania frania się nie da zrobić aż tu nagle wyskakuje coś co jest jeszcze nizej.

ocenił(a) serial na 1
nowers9

Masz rację, już wolałam x razy oglądać te same odcinki Miodowych lat, tam chociaż nie było takiej żenady... Nie rozumiem jak można się fascynować tym serialem, jak Foremniak gra tak sztucznie, że chyba bardziej się nie da. I nie wiem, kto tu jest winny, czy reżyser, czy obsada. Chociaż obstawiam to drugie, bo reżyser ma już sukcesy na swoim koncie. W sumie specjalnie poszukałam tego serialu na filmweb, żeby go ocenić na 1. Dla Lindy ta rola to trochę strzał w kolano niestety

karolcixxx

Dokładnie,od razu przekręcam po Kiepskich,tragedia.Wcześniej leciała Rodzina Zastępcza,ale pewnie jakiemuś lewakowi to przeszkadzało.

ocenił(a) serial na 8
michnik6666

chcialem cos napisac, ale jak zobaczylem ocenke 7 dla botoksu, to uznalem ze sie powstrzymam XDDD

Ogarniaczek

Bo lepiej być taką amebą,która leci z prądem i pewnie nawet filmu nie widziała,ale krytykuje,bo to modne i można zyskać łatwo aprobatę oraz wpisać się w grono "ludzi na poziomie".
Też po tych wyjątkowo słabych trailerach myślałem,że to gówno,ale film okazał się całkiem dobry i wcale jakoś nie pokazywał lekarzy w złym świetle etc..
Wręcz nawet byłem w szoku,że 3/4 scen z trailera to zaledwie pierwsze 2 minuty filmu.Chyba specjalnie to zrobili,żeby o filmie było głośno.W każdym razie,polecam oceniać film po obejrzeniu a ocenę wystawiać zgodnie z własnymi odczuciami (a przynajmniej nie odbierać tego prawa innym)

ocenił(a) serial na 8
michnik6666

Widziałem pewnie cos ponad polowe tego filmu
nie wiem czy sie smucic czy wspolczuc, ze komus sie to cos podobalo XD

Ogarniaczek

Najlepiej to w ogóle o tym nie myśl i nie zawracaj sobie głowy tym czy coś się komuś podobało czy nie,w dodatku jeszcze komentując to publicznie.
A już wyciąganie komuś ocen jako argument w dyskusji jest zagraniem na bardzo niskim poziomie.

ocenił(a) serial na 8
michnik6666

Dlaczego na niskim poziomie? Słaby gust pozostanie słabym gustem