PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=400970}
5,5 16 tys. ocen
5,5 10 1 16390
3,6 7 krytyków
I kto tu rządzi?
powrót do forum serialu I kto tu rządzi?

Świetna gra Lindy, większość osób pewnie straciło do niego część szacunku za to, że
zgodził się zagrać w tym serialu, ale on stworzył bardzo fajną postać, z którą łatwo się
utożsamić, co jest wielką rzadkością w polskich serialach komediowych. Może z początku
trochę mi nie pasował do ogólnej otoczki serialu (w ciągu jednego odcinka uśmiechał się
więcej niż w ciągu Sary, jedynki i dwójki psów, Sekala i Krolla razem wziętych), ale grał
całkiem naturalnie. Ta gestykulacja, typowa dla sitkomów (nie wiem jak to się pisze), nie
sprawiła mu większych kłopotów. Mój szacunek do niego jeszcze wzrósł, choć zdaję sobie
sprawę z tego, że nie wziął tej pracy ze względu na wyzwanie zawodowe, ale po prostu dla
kasy.

ocenił(a) serial na 6
de_niro_fan_500

Linda jest takim aktorem, który wpasuje się w klimat każdej produkcji. Choć na początku zdziwiłam się widząc go w tym serialu, to idealnie dał radę. Ja również szanuję tego człowieka. Bo jeżeli świetnie zagrał i w Psach i w takim sitcomie - zupełnie różnych gatunkach to znaczy, że jest to klasa sama w sobie