PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10025580}
7,2 36 tys. ocen
7,2 10 1 35751
6,8 12 krytyków
Idź przodem, bracie
powrót do forum serialu Idź przodem, bracie

Godzina 22+ Dzień 30.10.24 i widzę średnią ocen 4,7 na 61 ocen. Dziwne moim zdaniem. Raczej poklikane w ciemno bez oglądania za sprawą frustratów, którzy od razu są na nie, bo netflix. Nie ma się czego wstydzić moim zdaniem. Ja się wstydzę, że 365 dni ludzie oglądali i to dopiero obciach.

miarara

to faktycznie wyjątkowy przypadek, bo dotychczas to polscy producenci botami i klikaczami podwyższali sztucznie oceny na filmwebie (Na układy nie ma rady) albo film był tak kontrowersyjny, że sami użytkownicy gnoili na start bez oglądania (Zielona granica). Ale tutaj żaden z tych przypadków nie pasuje. Ktoś sumiennie obniża oceny gdzie jest w stanie, chociaż serial rzekomo jest... dobry xd

ocenił(a) serial na 10
Mei_xingqu

Mam na Filmwebie oddane grono hejterów - także to oni przed premierą już ocenili :) niech im będzie lepiej

ocenił(a) serial na 8
88Piotrek

Spokojnie. Jak widać ogólny ranking idzie w górę więc nie hejterzy oceniają jednak po obejrzeniu i 1 nie dają xd

ocenił(a) serial na 9
88Piotrek

Jeśli Ty, to faktycznie Ty, to chylę czoła, stworzyliście z Elerykiem wspaniały duet.

ocenił(a) serial na 9
88Piotrek

Piotrek, masz tez po tym serialu duzo fanow. Fejterzy chyba ci nie straszni. Pozdrowienia z Irlandii!

ocenił(a) serial na 8
88Piotrek

A dlaczego Ciebie tak nie lubią bo nie jestem w temacie?

Lampich

Ściema żeby mu ludzie teraz wysokie noty dawali a ma fabrykę wyznawców i tak

88Piotrek

Ile płacisz tej polskiej dziwce za wysokie oceny?

ocenił(a) serial na 8
Mei_xingqu

Jest tak jak piszesz. Tym bardziej, że serial jest naprawdę dobry.

miarara

365 robi furorę na całym świecie a w Polsce wyłażą kompleksy i Polacy się wstydzą. Polakom nie dogodzi. Bardzo dobry serial. Netflix wkłada w to kasę więc seriale czy filmy powstają bardzo dobre. Taka moja opinią

kozlowska_joanna80

Dobra produkcja. Ale serio dzieciak na YouTube przed powstaniem serwisu? Auta nie z epoki… o pierdoły się rzecz ma rozbić? A już było dobrze, no, było dobrze… jakiś amator rozwala oddzial speców… nakręcone fajnie, aktorstwo bardzo spoko, sceny akcji mega wręcz… mocne 7!

ocenił(a) serial na 6
miarara

Dałem 6 ale z wąchaniem, poprawnie zrealizowane ale scenariusz tak słaby, z

ocenił(a) serial na 6
Zalamka

że gdyby nie dobrzy aktorzy w ogóle od 3 odcinka nie dało by się tego oglądać

ocenił(a) serial na 8
miarara

stan na 18.12.2024r. 7,3 i rośnie :)

ocenił(a) serial na 6
miarara

Bo w tym serialu nikogo nie da się lubić,m no może Damiana, ale jego strony też raczej nie wypada trzymać. A źle się ogląda serial, kiedy nie przejmujesz się losem bohaterów

ocenił(a) serial na 7
miarara

To naprawdę dobry serial