ale mnie razi ta ukrainka jak nikt inny
wpychają teraz tych ukraincow do kazdej polskiej produkcji :|
Potwierdzam, ja te sceny przewijałam, bo nie mogłam tego oglądać, wyjątkowo fatalna postać.
Mnie bardziej irytowała postać tej ciężarnej. Na zawołanie i na komendę miała problemy zdrowotne. Ukrainka zachowywała się dość naturalnie i była postacią zagraną nieźle. Co do sporów ideologicznych, to pozwólcie że się nie przyłączę. Oceniam film, postacie w filmie i grę aktorską.
Ta Ukrainka nie dość że brzydka to jest w dodatku wielką fanką bandery, na twitterze widnieje pod nickiem ‚banderowoman’ takie rzeczy tylko u nas :)
Właśnie to sprawdziłam i przecież to jest jakiś absurd, czy produkcja w ogóle
wiedziała kogo obsadza?
Dobrze że nie łupaszki i ognia kolaborantów SS. Śmieszne że miłośnicy lupasxki nie lubią banderowców jak to jest to samo środowisko
Twoje ubowskie srodowisko to jest to samo co UPA, mordowaliscie Polskich Patriotow ktorych szcvzatki do dzis odkopuja.
Bo jesteś nietolerancyjny i masz problem z sobą. Gdzie wpychają tych Ukrainców? Oni są w życiu realnym to i w serialu też powinni być. Zyjesz w alternatywnym świecie. Masz nacjonalistyczne pranie mózgu zrobione to cie razi
Też, jestem nietolerancjny i nie czuje żebym miał jakiś problem, całkiem dobrze mi się żyje. Może to ty masz problem z opiniami innych.
Co do tematu, to nie przesadzałbym, ukrainka jest wkurzajaca, ale da się przeżyć i nie zauważyłem, żeby wpychali ich wszędzie.
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪Kiedy se będziesz te blanty w domu smażył
Kominiarzy masz już na karku
Ustawę podpisze Kwach i jak na zegarku
Szwajcarskim, szwajcarskim
Będziesz miał taki wieczór jajcarski
Wpadną do domu ci kominiarze
I na podłogę położą wasze twarze
Zakują was w kajdany
A ty będziesz wtedy jak wieprz nastukany
A teraz idźcie w tany
Niech wam się dobrze tańczy
I przygrywa wam warszafski walczyk♪♪♪♪♪♪
Nic nie wskazuje na to, by akcja się działa obecnie, poza postacią Yevy. Więc tak, wygląda to jak decyzja polityczna niestety.
Ale do tego jakie ma poglądy, wstyd aby kogoś takiego do filmu obsadzić, widzę że Banderowcy są mile widziani w Polskich serialach, może zapomnijmy o tym że nabijali Polaków na widły, pomnik Bandery niech im jeszcze w Warszawie wystawią.
O, widze ze nie tylko mnie irytuje. Nie chodzi o nacje, ale o postac filmowa. Wyjatkowo wkurzajaca laska, taka rozmemłana melepeta udajaca ofiare losu. No nie polubilabym dziewczyny w prawdziwym zyciu
O chłopie zgadzam się w 200%. Nie ogarniam czemu ona tam jest, ani to ładne ani talentu nie ma. Chyba wyłącznie dla poprawności politycznej. Jak już koniecznie chcieli ukrainkę to chociaż ładną mogli dać. To już lepsza była ta z Samych Swoich początek.
Mnie ogólnie razi, że w naszym kraju czują i mają się coraz lepiej niż my. Wszędzie ich pełno. Otwierają sobie sklepy, bawią się i czują się jak ryba w wodzie. Dość się napomagaliśmy!
Ile tej pomocy dałeś Agnisiu aka ruski bocie? Myślisz że Polacy na wyspach nie otwierają swoich biznesów i nie urządzają się jakby mieli tam zostać? Myślisz że jak osoba mieszkająca przed wojna w takim Mariupolu czy innym Bachmucie ma gdzie wrócić?
To jest komentarz jakiego szukałam, bo już myślałam że coś ze mną jest nie tak i mam jakieś uprzedzenia. Bardzo irytująca aktorka zachowująca się właśnie w "ich sposób" szkoda tylko że fajny serial z tego względu trzeba przewijać
I jeszcze non stop podkreslanie jaka ona piekna... Heh chyba ktoś za dużo samogonu op¡e®dolił pisząc scenariusz
Dokładnie ,na siłe chcą nas do ukraińców przekonać .W Barwach szczęścia ukrainka ,w Na dobre i na złe ukrainka, w Klanie ukrainka.To już nawet aktorek w Polsce brakuje ,co jest
Są częścią Polski i raczej już tak zostanie, mniej naturalnie by było gdyby ich nie wrzucali… no chyba że nie wychodzisz na zewnątrz.
Cieszę się że nie jestem sam.Cały wątek z nią zbędny, mogli dać inna postać żeńską ale to Netflix.Jak nie wrzucą gdzieś LGBT to w przypadku polskiego serialu wrzucą Ukraińca.Poprawność musi być.A i to jeszcze przedstawienie jak to bogaci polacy ją poniżają nie mogło tego zabraknąć.Bravo Netflix
NA całym swiecie wrzucają LGBT to u nas wrzucą biedną Ukrainkę nad którą znęcają się źli bogaci polacy.
Zgadzam się, uważam, że to jakaś totalnie nietrafiona forma próby solidarności z Ukrainą, po co? Nie wiem, Najlepiej jakby już wrócili do siebie bo i tak dziękuję nie powiedza