PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608346}

Idiota za granicą

An Idiot Abroad
2010 - 2012
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2667
7,0 2 krytyków
Idiota za granicą
powrót do forum serialu Idiota za granicą

Bardzo słabe!

ocenił(a) serial na 2

Zmarnowany temat na dobre show. Wyobraziłem sobie jak taki program byłby poprowadzone
przez ekipę brytyjskiego Top Gear i bez wątpienia największym problemem Idioty jest kiepska gra,
która ujawnia to, że wszystko było wcześniej zaplanowane w scenariuszu. Wquwiające są
najbardziej jednak te śmiechy Brytoli. Nie da się tego oglądać.

użytkownik usunięty
obywatel_M

Sam jesteś słaby

ocenił(a) serial na 2

Przecież 1/4 tego programu zajmują głupie śmiechy z własnych żartów/nieporadności.

użytkownik usunięty
obywatel_M

No i... Napisałeś że program jest udawany, nie sądze, karl naprawdę jestntaki

obywatel_M

To tak jak w Top Gear.

ocenił(a) serial na 9
obywatel_M

A myślisz ze to wszystko co robią w Top Gear jest spontaniczne też maja scenariusz.

ocenił(a) serial na 2
Asura

Ale porządnie napisany. Niech sobie sprowadzą scenarzystę z Top Gear. Albo mnie:)

obywatel_M

A ja się na tym zdrowo uśmiałem. Specyficzne poczucie humoru jak każdy żart nie każdemu podpasuje. Jest program to i jest scenariusz ale wydaje mi się że nie o wszystkich niespodziankach Karl wyczytał w scenariuszu

ocenił(a) serial na 8
powker1

prawda, ja najbardziej się uśmiałem kiedy wymyślił se super moc która pozwalała mu słyszeć pierdoły czy jakoś tak. :D

ocenił(a) serial na 7
nieznajomy43

Oj ja w wielu momentach pękałam ze śmiechu, ale chyba najbardziej w ostatnim odcinku, szczególnie jak wymyślali historyjki o nieplanowaniu niczego "widzisz, nic nie zaplanowałem i dzięki temu teraz mam kurczaka za darmo". Boskie i serial i książka :)

ocenił(a) serial na 8
Reeven

Jest książka?

ocenił(a) serial na 7
nieznajomy43

Nawet dwie. Do 2 sezonów. Uzupełniona o rzeczy których w programie nie było (ale jest też to co było). Świetna.

ocenił(a) serial na 9
obywatel_M

Top Gear jest do dupy w porownaniu z tym

ocenił(a) serial na 2
Maynn

Buahahaha.

ocenił(a) serial na 7
obywatel_M

Przecież w Top Gear jest dokładnie tak samo. :)
Brytyjczykom ta sztuczność po prostu nie przeszkadza. Tak samo jak nie przeszkadza im przeszarżowany humor Monty Pythona, czy np. brytyjskiego The Office.

ocenił(a) serial na 8
obywatel_M

Wiesz co, tylko że oni serio są tacy :) Obserwuję chłopaków od lat i serio są tacy głupawi, śmieją się z byle czego (Ricky :D) i albo ci to pasuje, albo nie!
Polacy są raczej ponurzy, więc jak ktoś się ot-tak śmieje, to od razu SPISEK ;)