PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=247061}
6,5 221  ocen
6,5 10 1 221
Ikki Tōsen
powrót do forum serialu Ikki Tōsen

drugą część znacznie lepsza, niestety żeby zrozumieć drugą trzeba zobaczyć pierwszą.

użytkownik usunięty
amarathwen

jestem po 1odc 3 serii....popieram druga jest lepsza, trzecia jak na razie do d***, zero akcji...w pierwszej najabrdziej stawiano na ukazywanie majtek, biustu itp w drugiej cos sie dzieje

Rzeczywiście 3 seria cieniutka....ale teraz oglądam 4 i trzyma bardzo dobry poziom

ocenił(a) serial na 7
amarathwen

Nie wiem jakie są dalsze serie, ale po obejrzeniu pierwszej szybko się nie zabiorę za kolejne. Po tym sezonie nastawiałem się na coś wystrzałowego (bo jeszcze nic podobnego z takiej produkcji nie widziałem jeżeli chodzi o sztuki walki), a tu trochę poniżej oczekiwań. Nie wiem co producenci tego Anime chcieli nam ukazać... Rozumem że jest to Shounen posiadające Ecchi, ale !... Bez przesady, co to ma pokazać ? Nie trwałość żeńskich mundurków oraz jak wygląda bielizna (rozumiem że Ecchi ma do tego, że bielizna będzie ukazywana, ale na co tyle tego) ?... Bardzo się obawiałem tego gatunku : "Erotyczny". Nie chciałem oglądać jakiegoś "Hentai'a", ale na szczęście jest tylko kilka lekkich sytuacji erotycznych, ale szczerze mówiąc gdyby nie było tu Akcji + Ecchi to nie wiem co by widza trzymało przy tej produkcji.. Bo na komedie za bardzo nie ma co liczyć (dużo jej nie ma, tylko troszkę). Po za tym daję ocenkę 7/10, raczej jest to przeciętniak.
Btw. Czemu żaden chłop nie był w stanie pokonać dziewczyny? -.- To jest jeszcze śmieszniejsze, dominacja chłopów dostawała baty, ale ! W jednym byli lepsi : mieli mundurki ze stali ^.^ Chociażby nie wiem jak dostawali ubrania zawsze były calutkie x] A u dziewczyn : jak była walka to był rozdzieraniec x] Po za tym te dziewczyny nie mogły się tak zachowywać jak na nie przystało? ^.^ Bezwstydnice... To tyle.... (każde pytanie jest retoryczne x]) Pozdro!

ocenił(a) serial na 3
amarathwen

A jak ktoś nie rozumie już pierwszej?