PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721477}

Imperium miłości

Kurt Seyit ve Şura
2014
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1001
Imperium miłości
powrót do forum serialu Imperium miłości
ocenił(a) serial na 6
christawaltzer

Wydaje mi się, że jest Turczynką. A o co chodzi z nią i Dżelilem? Dlaczego ona się tak dziwnie zachowuje na sam dźwięk jego imienia? Opuściłam niestety parę pierwszych odcinków i nie bardzo wiem, o co teraz chodzi w tej relacji. On jej nie zna czy zna, ale nie pamięta, bo wcześniej się spotkali?

barubar

też nie bardzo wiem o co im chodzi,ale wydaje mi się,ze ona się w nim zakochała. A on ma żonę.

ocenił(a) serial na 10
christawaltzer

Tak, jest Tatarką z Ałuszty, jak Seyit i Dżelil. Guzide poznała Dżelila, gdy przywiózł na koniu arkuszerkę, która odbierała poród jej siostry i zakochała się od pierwszego wejrzenia. Późnej spotkali się pare miesięcy później, gdy Dżelil z Tatią mieszkali w domku w winnicy Kurta, gdy Guzide zepsuł się powóz. Zobaczyła wtedy Tatię, zrozumiała, że nie ma szans i wyjechała do Stambułu, by zawrzeć aranżowane małżeństwo z właścicielem hotelu. Następnie do Stambułu przyjechał Dżelil... i resztę już wiecie :)

Chloe666

A czy coś wiadomo czy chociaż oni będą razem ?

użytkownik usunięty
Ariane_G

Tak, będą szczęśliwi i będą mieli syna

Ooo to super ,że chociaż im się udało =)

Ariane_G

A tak wogóle to postać Dzelila jest prawdziwa czy fikcyjna ?

użytkownik usunięty
Ariane_G

Wejdż na FB Imperium miłości/ Kurt Seyit ve Sura tam znajdziesz różne informacje na temat ludzi , faktów itp. przekazane przez wnuczkę Kurta.

użytkownik usunięty

Są tam również zdjęcia prawdziwych Kurta i Szury/ pod odcinkami od 31-35 - w odpowiedziach/