obejrzałam nieuważnie może dwa, trzy odcinki i dałam sobie spokój. Włączyłam kiedyś tv Historia na 36 odcinku i oniemiałam. Świetna historia miłości gdzie dwoje ludzi nie mogą żyć z sobą i nie mogą żyć bez siebie, mam nadzieję że Seit wróci do Szury chociaż piszecie na forum że nie. Po co ten Seit żenił się z tą chustką, czy ta historia jest prawdziwa????????
To w takim razie polecam obejrzeć wszystkie odcinki. :) Dzieje się, oj dzieje. Ja po zakończeniu serialu przez parę dni myślałam o tej smutnej historii. Nie, Seyit nie wraca do Szury. Rozstają się już na zawsze. Historia jest prawdziwa, chociaż nie wiem, czy nie za bardzo podkoloryzowana. :D
No i koniec miłości, ma z chustką córkę, odnajduje brata, szkoda ze taki koniec, ja czuję niedosyt, chociaż chustka wyglądała w ostatnim odcinku bardzo europejsko. No cóż, 1928 rok. Chciałabym przeczytać książkę bo podobno to na motywach jakichś wspomnień.
No i koniec miłości, ma z chustką córkę, odnajduje brata, szkoda ze taki koniec, ja czuję niedosyt, chociaż chustka wyglądała w ostatnim odcinku bardzo europejsko. No cóż, 1928 rok. Chciałabym przeczytać książkę bo podobno to na motywach jakichś wspomnień.