PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721477}

Imperium miłości

Kurt Seyit ve Şura
2014
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1001
Imperium miłości
powrót do forum serialu Imperium miłości

obejrzalam pol godziny i nie mam dalej ochoty. Nuda. Jak bede baaaaaardzo sie nudzic to obejrze pare odcinkow wiecej wtedy dam jakas ocene.

laluna123

zapewne rozkręci się po paru odcinkach,miałam tak samo z Kontraktem na miłość,pierwsze odcinki-nuda jak flaki z olejem,dopiero po 3 lub 4 docinkach się wkręciłam i teraz nie mogę żyć bez tego serialu

christawaltzer

To prosze daj znac jak sie rozkreci.

ocenił(a) serial na 8
laluna123

Jest gdzieś na internecie imperium na miłość?

ksenia_xxx

Będzie na vod.tvp, ale mają jakieś opóźnienie.

ksenia_xxx

Ja po hiszpansku ogladam i jest. Po angielsku czy po polsku nie szukalam. A tak apropo. Wiecie moze co to za serial co niby po suleimanie jest dlasze ciagniecie tematu? Slyszalam ze jest taki serial co wlasnie tak jakby przedluzenie Suleimana ale zapomnialam tytul i nie moge znalezc.

ocenił(a) serial na 9
laluna123

Muhteşem Yüzyıl - Kösem Sultan. Serial opowiadający o życiu żony sułtana Ahmeda I (praprawnuka - jeśli dobrze liczę), Sulejmana. Kösem była najpotężniejszą sułtanką w dziejach Imperium. Start serialu w Turcji, został przeniesiony z września na październik tego roku.

Gulsonowa

Ok. Dzieki. Czyli nawet w Turcji jeszcze nie leci? Ja juz koncze Suleimana i mialam nadzieje, ze gdzies juz leci ten drugi serial :/

ocenił(a) serial na 9
laluna123

Znam ból ^^ Ja zaczęłam go oglądać prawie 3 lata temu, sezon 4 skończyłam razem z widzami w Turcji i od roku czekam na ten serial, bo mam posuchę (ale chociaż po polsku leci, to sobie rewatchinguję - znowu!). Przestawili datę jednak, ale to już niecały miesiąc. Poza tym ogłoszono obsadę, chociaż zdjęć promocyjnych chyba nie ma jeszcze, poza Safiye Sultan. W każdym razie niedługo będzie :)

ksenia_xxx

http://vod.tvp.pl/seriale/obyczajowe/imperium-milosci

ocenił(a) serial na 8
Alee

Bardzo dziękuję :*

laluna123

ksenia_xxx
Jest gdzieś na internecie imperium na miłość? . He, he i "Kontrakt miłosny" :) Ps. Nie wciąga na razie to "Imperium..."

ocenił(a) serial na 5
laluna123

Mam nadzieję, że się rozkręci wraz z rewolucją w Rosji ;)

ocenił(a) serial na 1
laluna123

Szkoda czasu. Gniot.