PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682141}

In the Flesh

2013 - 2014
7,6 3,2 tys. ocen
7,6 10 1 3188
In the Flesh
powrót do forum serialu In the Flesh

Po dwóch odcinkach tyle daje, ale ma potencjał.

ocenił(a) serial na 9
bonokce

Szkoda zę tylko 3 odcinki ale serial dobry to fakt. I w sumie chyba jako pierwszy traktujący tematyke zombii po zombii

ocenił(a) serial na 8
Szatan_z_mgly

PO dwóch odcinkach? Gdzie wy to oglądacie, bo ja widziałem tylko pierwszy i muszę stwierdzić, że całkiem niezły. Mam nadzieję, że w przyszłości stworzą dłuższy serial o ,,zombie po apokalipsie zombie".

ocenił(a) serial na 7
DawidQ22

Wczoraj premierę miał 3 odcinek, niestety nie można nigdzie go znaleźć

ocenił(a) serial na 8
SebaW

aczkolwiek 2 odcinek można już znaleźć? Przeszukałem wiele stron i wciąż ,,czekamy na tłumaczenie" ...

ocenił(a) serial na 7
DawidQ22

Tak 2 odcinek jest już od tygodnia na "popularnych stronach" nie ma jeszcze polskich napisów ale są angielskie

ocenił(a) serial na 9
SebaW

Już po 3 odcinku. Genialny miniserial!

ocenił(a) serial na 8
kic00n

Oglądałeś/aś po polsku? Jeśli tak to może podasz stronkę?

ocenił(a) serial na 9
DawidQ22

OglądałAM po angielsku

ocenił(a) serial na 8
kic00n

Ahh więc wciąż muszę czekać na wersję polską.... ;c tzn z napisami

ocenił(a) serial na 9
DawidQ22

Przykro mi. Ale niedługo powinna być skoro serial sie już skończył

kic00n

jak to sie skonczyl -.- ????????

ocenił(a) serial na 9
Japan_

No normalnie :) 3 part mini-series :)

ocenił(a) serial na 7
bonokce

Świetny mini serial... szkoda że mini!!!

ocenił(a) serial na 10
bonokce

A mi się bardzo podobał, niezwykle nowatorski pomysł z tą adaptacją zombie do społeczeństwa, Wielka Brytania jest bardzo kreatywna pod względem fabularnym seriali. Straszliwie podobał mi się także klimat w jakim został utrzymany ten serial, przepadam za takim ciemniejszym światłem, zamglonymi wioskami i pięknymi lasami. Aktorzy też b. dobrzy, pod koniec 3 odcinka oczywiście się popłakałam. No i oczywiście urzekła mnie jeszcze muzyka, na którą zawsze zwracam dużą uwagę. Szkoda, że to taki mini serial, natomiast z drugiej strony pozostawia on pewien paradoksalnie pozytywny niedosyt, producenci uniknęli tym sposobem ''wymęczenia'' historii. Poza tym myślę, że prawdopodobnie doczekamy się mimo wszystko 2 sezonu, ponieważ wiele wątków można by było jeszcze rozwinąć, dla przykładu wyjazd Amy i dziewczynę którą Kieren przemienił w supermarkecie. Mam nadzieję, że jeszcze doczekamy się dalszego ciągu tej historii. :)

ocenił(a) serial na 8
Zlotooka

Ale co do dziewczyny w supermarkecie - on ją zabił, nie przemienił. Wyraźnie powiedziane zostało, że nie ma takiego czegoś jak "przemienienie" kogoś. Jedyną możliwością zostania zombi, było umrzeć w roku 2009, rok przed powstaniem.