Szkoda zę tylko 3 odcinki ale serial dobry to fakt. I w sumie chyba jako pierwszy traktujący tematyke zombii po zombii
PO dwóch odcinkach? Gdzie wy to oglądacie, bo ja widziałem tylko pierwszy i muszę stwierdzić, że całkiem niezły. Mam nadzieję, że w przyszłości stworzą dłuższy serial o ,,zombie po apokalipsie zombie".
aczkolwiek 2 odcinek można już znaleźć? Przeszukałem wiele stron i wciąż ,,czekamy na tłumaczenie" ...
Tak 2 odcinek jest już od tygodnia na "popularnych stronach" nie ma jeszcze polskich napisów ale są angielskie
A mi się bardzo podobał, niezwykle nowatorski pomysł z tą adaptacją zombie do społeczeństwa, Wielka Brytania jest bardzo kreatywna pod względem fabularnym seriali. Straszliwie podobał mi się także klimat w jakim został utrzymany ten serial, przepadam za takim ciemniejszym światłem, zamglonymi wioskami i pięknymi lasami. Aktorzy też b. dobrzy, pod koniec 3 odcinka oczywiście się popłakałam. No i oczywiście urzekła mnie jeszcze muzyka, na którą zawsze zwracam dużą uwagę. Szkoda, że to taki mini serial, natomiast z drugiej strony pozostawia on pewien paradoksalnie pozytywny niedosyt, producenci uniknęli tym sposobem ''wymęczenia'' historii. Poza tym myślę, że prawdopodobnie doczekamy się mimo wszystko 2 sezonu, ponieważ wiele wątków można by było jeszcze rozwinąć, dla przykładu wyjazd Amy i dziewczynę którą Kieren przemienił w supermarkecie. Mam nadzieję, że jeszcze doczekamy się dalszego ciągu tej historii. :)