PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682141}

In the Flesh

2013 - 2014
7,6 3,2 tys. ocen
7,6 10 1 3188
In the Flesh
powrót do forum serialu In the Flesh
edyta_54

Mi się bardzo podobał.Nie chcesz, nie oglądaj....

ocenił(a) serial na 6
edyta_54

Dzięki za założenie wątku tylko po to, by dodać od siebie dwa słowa oraz wielokropek.

Furia

Wielce konstruktywna ocena, nie wiem o co ci chodzi :). Poza tym, czy dla fana zombie(takim jak ja jestem), który ogląda TWD, widział filmy Romero, REC, Rammbock, 28 days/weeks later La Horde czy serial Dead Set ten serial też może się podobać. A jak tak czy możesz go krótko scharakteryzować i powiedzieć o co w tym serialu chodzi i czy jest warty uwagi.

ocenił(a) serial na 6
adamwis25

Ja tam też jestem fanką filmów o zombie i bardzo doceniam próby wyjścia poza najczęściej maglowaną apokalipsę i kwestie związane z przetrwaniem (jak np. TWD). Akurat ten serial jest dla mnie o tyle ciekawy, że opowiada o tym, co się dzieje PO dniu powstania, gdy wynaleziono terapię i zaczęto przywracać wyleczonych zombie do społeczeństwa. Jak ludzie żyjący sobie radzili z nimi oraz jak oni sami starają się odnaleźć w nowym-starym świecie. Ze swoją sytuacją, wyrzutami sumienia (z powodu flash-backów: wracają do nich przebłyski jak zabijali ludzi będąc zombie). (Dzień powstania = zmarli wstali z grobów).
Jak dla mnie to obyczajówka, która porusza uniwersalne problemy, takie jak np. problem nietolerancji inności, agresji, akceptacji przez rodziców, miłości, odrzucenia, w pewnym sensie też chorób nieuleczalnych i wojny.
Przy tym wg mnie serial jest wciągający, nie ma bezsensownych dłużyzn. Czarny humor zawsze spoko. A przy tym to jeden z takich seriali, które zapadają w pamięć na nieco dłużej niż jedno popołudnie, a i w kilku momentach się wzruszyłam.

Furia

Brzmi ciekawie. Na pewno kiedyś obejrzę. Ciekawe podejście do tematu zombie.

Furia

Shit, czy nie shit, strasznie podoba mi się Jem, nie tylko grana przez nią postać, ale jej wygląd, styl, charakter.
ps. świetne ma włosy ;)

ocenił(a) serial na 10
edyta_54

A wcale że nie, bo nie shit...