PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682141}

In the Flesh

2013 - 2014
7,6 3,2 tys. ocen
7,6 10 1 3189
In the Flesh
powrót do forum serialu In the Flesh

Napisy, sezon drugi

ocenił(a) serial na 8

Wie ktoś czy są w ogóle utworzone napisy do sezonu drugiego? Jeżeli tak to z jakich źródeł mogę je
ściągnąć/obejrzeć z napisami?

ocenił(a) serial na 9
zxy

jest taka rosyjska strona z angielskimi napisami - ororo . tv

ocenił(a) serial na 8
DOMINIKA12345_filmweb

A polskich nie ma? Nikt się nimi nie zajmuje?

ocenił(a) serial na 10
zxy

jak ktoś mi pomoże, to je możemy zrobić. ja mogę przetłumaczyć etc, tylko że nie umiem robić napisów, nie wiem jak to działa w ogóle...

alyna8

ściągnij dopasowane angielskie napisy do tej wersji odcinka (w txt, a jeśli jest w srt to zmień na txt) i podstawiaj tekst, to będzie chyba najłatwiejsza droga. 1 odcinek 2 sezonu już jest, dobrze by było żeby ktoś zrobił całą resztę.

TonightsMaySky

Z drugiego sezonu są już przetłumaczone 3 odcinki. Mozna napisy znaleźć na cho/miku: Bragga87.

moosewrote

Dzięki za namiary!

DOMINIKA12345_filmweb

Jejku, dziękuję ci, że podałaś tę stronę. Szukałam chyba wszędzie seriali z angielskimi napisami i nigdzie nie mogłam znaleźć. Wchodzę tutaj przypadkowo i tadam! :D You made my day! :D

ocenił(a) serial na 9
missdesire

spoko, bardzo mi miło ;)

ocenił(a) serial na 9
zxy

właśnie zrobiłem napisy do 4tego odcinka, na potrzeby własne i mają trochę błędów, z reguły specjalnych. mogę się podzielić, jeśli ktoś chce.

grejowniczek

podzielisz się?

ocenił(a) serial na 9
rysia230

napisz maila na xkatzenjammer na gmailu (nie mam pojęcia czemu nie mogę normalnie wpisać maila, ale filmweb mi zabrania), bo nie mogę ci wysłać wiadomości na filmwebie (:

grejowniczek

spoko, już nie trzeba, obejrzałam z angielskimi ;)