PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682141}

In the Flesh

2013 - 2014
7,6 3,2 tys. ocen
7,6 10 1 3188
In the Flesh
powrót do forum serialu In the Flesh

Ludzie opamiętajcie się ... czy każdy serial/film/bajka/reklama w której jest "zombie" musi być porównywane do Walking
Dead?.... Mi ten serial się bardzo podoba, zupełnie inny niesamowicie klimatyczny i pokazany z tej drugiej mrocznej
strony... Polecam każdemu

ocenił(a) serial na 3
jacekserwanski

Pierwszy odcinek nawet wciągający,ale im dalej tym gorzej .Trupy nie jedzą i nie piją , ale już sex z trupem to szczyt.
Dzikie trupy są opiekuńcze i nieagresywne i w ogóle są biedne...
Gdzie tu brutalność ,gdzie strach , horror??

ocenił(a) serial na 10
Mikael82

ale dlaczego jak zombie to od razu musi byc strach i horror .. to właśnie odróżnia In The Flash od WD

ocenił(a) serial na 3
jacekserwanski

zgadzam się (najlepszy przykład to Shaun of the Dead), ale ten serial ma zbyt wiele nielogicznych rozwiązań.
Pomysł dobry ale wykonanie fatalne i ten okropny brytyjski akcent.
W opisie mamy : gatunek: Dramat, Horror - z tym dramatem się zgodzę, ale gdzie tu horror??

ocenił(a) serial na 9
Mikael82

To może ja podam przykład. W miarę jak główny bohater zbliżał się do jaskini w lesie, słyszał jak ktoś/coś szepcze jego imię... Oglądałam wieczorem i dostałam ciarek. ;)

Zresztą już sama charakteryzacja czy chociażby zjadanie ludzkiego mięsa (przez zombie - czyli kreaturę rodem z horroru) kwalifikuje tą produkcję do kategorii 'horror'.

ocenił(a) serial na 3
Darijka

ok, kwestia co kogo ,,straszy,, - dla mnie bardziej walkers wcinający ludzkie mięcho w the walking dead jest bardziej przerażający niż zombiak wcinający ,,pokryjomu,, kawałek mięsa w lesie -i co on robi? chowa się tam? i co jeszcze dba o swoją zombistyczną rodzinkę?

ocenił(a) serial na 9
Mikael82

:) No i tu się zgadzam. Jednak chodzi o to, że elementy horroru są. Nieważne czy (subiektywnie) straszne. ;p

ocenił(a) serial na 3
jacekserwanski

do pieca z tym syfem, TYLKO TWD!

Sutaku

cóż, skoro idziemy za szałem porównywania to serial TWD to gówno w porównaniu z komiksem.