PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=492377}

Inazuma 11

Inazuma Eleven
2008 - 2011
7,6 1,1 tys. ocen
7,6 10 1 1076
Inazuma 11
powrót do forum serialu Inazuma 11

Inazuma Eleven odcinków od 27 do 127 są napisy
Proszę odpowiedź

Piokar32

Dzieki wielkie :D ja poczatkowo tez ogladalam po japonsku ale ze napisy byly z translatora to zdecydowalam sie na ang dubbing :/ moj ulubiony sezon z kolei to trzeci :D drugi tez bardzo lubie ale mniej ze wzgledu na to ze Gouenji szybko odchodzi :/

ocenił(a) serial na 10
daotch

Ehhh ta głupia Hitomiko go wywaliła, bo ten przeżywał to że obcy go szantażowali :p Znaczy się jeśli chodzi o sezony to moja kolejność jest taka: 2,3,1 ale jakbym miał to powiedzieć w procentach to niewiele się różnią :D

Piokar32

Moja kolejnosc natomiast to 3 2 1 definitywnie 1szy sezon lubie najmniej :D wywalila go fakt ale zrobila to dla jego dobra czy cos xDD warto czekac na jego powrot w 52 odcinku bo to jeden z lepszych momentow :d

ocenił(a) serial na 10
daotch

No, racja. Nauczył się Eksplozji płomiennej Burzy co nie zawsze pomagało xd

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

Dobra, napiszę póżniej co dalej bo zaraz kolejny odcinek będzie ^^

Piokar32

Aaaa ja nie moge obejrzec :((( napisz potem jak wrazenia :F i wgl strasznie spamujemy haha

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

Hmmm... Lila Shirey (?), Silva dalej mówi Alex (Kosmici też mówią normalnie Axel), Piłkobus i dalej nic nowego :P

Piokar32

Fajnie ze w lE jest tylko kilka technik bo w lE go jest ich cale mnostwo i nie idzie nadazyc

ocenił(a) serial na 10
daotch

Heh racja, a jeśli chodzi o spam to niiiiiic ze Ten gość usunął konto heh

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

*bo (Sry za błędy, mama kupiła nowy telefon i tak średnio z klikaniem xd)

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

No całkiem fajnie, ale muszę przyznać że w IE GO też są całkiem fajne techniki choćby te awatary :P

Piokar32

Tez mam nowy tel i wgl powiadomien nie dostaje :/ musze osobno wchodzic na ten watek :/ pilkobus ? Hahaha tak to nazywają? Xddd

Piokar32

A ta trenerka to byla Lina Shiller , zrobili z niej Lile czy to literowka? Xd

ocenił(a) serial na 10
daotch

Nwm, może była Lina, akurat czasem jakimś cudem jak ktoś coś blisko mnie mówi to ja nie słyszę heh. I tak, Piłkobus heh. A pod koniec w zapowiedzi kolejnego odcinka "Pokonać Czarną Jedenastkę " xd

Piokar32

Masakra glos tori. Tylko glos Jordana brzmi dobrze poki co. Ale znowu tlumaczenie totalnie lezy. I nie czaje czemu mowia " Aleks" no po prostu nie moge tego zrozumiec xxd

ocenił(a) serial na 10
daotch

Może mówią Alex bo może nocki zarywali? XD Nie no to taka moja teoria spiskowa. Też tego nie mogę zrozumieć. Co do Tori... No niby zagrała jak powinna, ale chyba jednak są dziewczyny które by to lepiej zagrały. :P

Piokar32

A slyszales tori w angielskim dubbie? Jej glos byl taki skrzeczacy xD ale bardzo pasowal. Byle do pon :D a kiedy pojawi sie hiroto?

ocenił(a) serial na 10
daotch

O Jezu, nie pamiętam w którym on odcinku się pokazał... muszę popatrzeć jeszcze raz... I heh bo w japońskiej wersji Tori też była skrzecząca xD

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

W 36 odcinku Hiroto się pojawia

Piokar32

To sobie poczekam :c ale to nic wazne ze Shawn bedzie szybciej :D

ocenił(a) serial na 10
daotch

Moim zdaniem opłaca się czekać :D Dzisiaj kolejny odcinek, napiszę moją opinię :D

Piokar32

Super ze daja odcinki codziennie a nie co tydzien :D napisz, bede czekac haha

ocenił(a) serial na 10
daotch

Racja :D Obiecuję że napiszę ^^ Na Youtube niestety zrobili sobie przerwę bo jakieś problemy mieli i dopiero w niedzielę nadrobią wszystko :P

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

Hmmm... "Prosisz się o psztyczka w nos" "Kosmoludki" takie odzywki Tori i dubbingowiec komentatora jest bardzo słaby :P A sam mecz przeciwko tajnym służbom jest fajny... I chwila, w oryginale jak aliea porwali tego typa to w japońskim to gadali że to Premier? Bo w Dubbingu on jest prezydentem. I nadal nie dali nowego intra i jutra. Stare outro mnie wkurzało i wkurza nadal xD

Piokar32

Cooooo :(((( nie wstawia dzis nowego odcinka? No porazka po prostu :(( ja 2 sezon widzialam dwukrotnie ale i tak nie pamietam wszystkich szczegolow xd wydaje mi sie ze on byl prezydentem. A tlumaczenie do d... to juz wiedzialam wczesniej. Niektore teksty to sa az smieszne . Nie wiem co oni mysleli przy dobieraniu ich a i ciekawa jestem jaka oni wersje tlumaczyli bo cos kiedys czytalam ze niby hiszpanska

ocenił(a) serial na 10
daotch

Dopiero w niedzielę dadzą te 3 odcinki (Piątek, Sobota i właśnie Niedziela) Tłumaczenie z hiszpańskiego? Nie lepiej już by było z angielskiego to zrobić? XD I ten co dubbinguje komentatora... nie. Następny odcinek to kolejny mecz przeciwko Gemini Storm

Piokar32

Ejjj na wikipedii juz jest nowy dubbing . Niby wiekszosc glosow jest ta sama a brzmia inaczej :///

Piokar32

To był KARAWAN INAZUMY a nie jakis smieszny piłkobus lol ;_______;

ocenił(a) serial na 10
daotch

Też wolę Karawan Inazumy XD A co do dubbingu... No 6 lat minęło, więc to było wiadome że się zmieniili

Piokar32

Ale zwroc uwage ze jak bylo lE a po 10 latach Ares to mimo to japonskie glosy sie nie zmienily :///

ocenił(a) serial na 10
daotch

Właśnie nie mogę tego zrozumieć że No ale trudno, jakoś to się obejrzy :P

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

* bez że (głupia autokorekta w a6)

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

Aha, mieli nie wrzucać do niedzieli na yt. A
No cóż... możesz obejrzeć teraz wczorajszy odcinek heh

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

No cóż... co tu opowiadać, mecz przeciwko Aliea Academy, trenerka wyrzuciła Axela i następny odcinek jadą po Fubukiego

Piokar32

Taaaaak :D dzieki za dobre newsy!! :D jak wroce do hotelu od razu ide ogladac xddd

Piokar32

Glos tori - masakra. Glos komentatora - podwojna masakra. A ponadto - glosy nie wspolgraja z ruchem warg postaci. Zawod zawod zawod! Odnosze wrazenie ze ten dubbing zrobili na odwal sie

ocenił(a) serial na 10
daotch

Możliwe że te 3 lata od kiedy wykupili prawa to tylko namawiali typów by wrócili i wzięli się do roboty w ostatnim 4 roku :P No cóż, nie wiem jak Ty, ale ja już postaram się wytrzymać te wszystkie niedociągnięcia bo chcę usłyszeć, kto będzie dubbingował Hiroto i innych którzy się jeszcze nie pojawili. Dzisiaj chyba odcinek z Fubukim... chyba

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

Ooo... bym zapomniał, dzisiaj jadę z Mamą do kina o 18:30 do Siedlec i pewnie mnie ominie odcinek :v

Piokar32

Tak Fubuki sie pojawi dzis pod koniec odcinka, jutro bedzie go wiecej. Ja tez dzis nie obejrze :/ siedze w pociagu :/// ale tez sie przemecze i obejrze wszystkie odcinki :D a na jaki film idziesz? Xxd

ocenił(a) serial na 10
daotch

"Krzysiu gdzie jesteś?"

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

Nom... obejrzałem i muszę przyznać że nawet mi się podoba dubbing Fubukiego :D

Piokar32

Mi się też bardzo podoba!! Pasuje mu :D obawiałam się, że będzie gorzej, ale jest ok :DDD

ocenił(a) serial na 10
daotch

Heh, moje siostry (nie oglądały ani jednego odcinka Inazumy) jak zobaczyły Fubukiego to sobie żartowały że on gej (spokojnie, moja rodzina jest bardzo tolerancyjna) :P

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

No... w sensie yaoi itd.. potem powiedziała że o to chodziło xd

Piokar32

ale coś w tym jest, bo dla mnie Shawn wygląda i zachowuje się trochę dziewczęco xD mimo to i tak go lubię :D

Piokar32

miało być, bo dla mnie też* XDD
jego głos jest jednym z lepszych, serio tu akurat im się udało :D

ocenił(a) serial na 10
daotch

Heh zgadzam się z Tobą xd Teraz czekać trzeba na resztę. Hiroto I inni też mogą być ciekawi, ale najbardziej się zastanawiam właśnie nad Hiroto, Fudou i i Aphrodi (Bóg jest jeden. On XD *żart*)

Piokar32

xDD
ja wlasnie myslalam ze hiroto dzis sie pojawi, bo zapomnialam w ktorym odcinku ma byc :c ale wgl ciekawa jestem jak będą czytac jego angielskie imie, : Xavier czy wlasnie Xejvier xDD

ocenił(a) serial na 10
daotch

Mam nadzieję że Xavier bo jak będą czytać Xejvier to żerują to całkowicie

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

No nieźle... pokonali Gemini Storm, pora na Epsilon (Na szczęście nazwy drużyn normalnie czytają) pojawiają się Desarm i Ray Dark. U Desarma mi się tak średnio podoba głos ale da się znieść A u Darka... w sumie tak samo...