Inazuma Eleven odcinków od 27 do 127 są napisy
Proszę odpowiedź
Dzieki wielkie :D ja poczatkowo tez ogladalam po japonsku ale ze napisy byly z translatora to zdecydowalam sie na ang dubbing :/ moj ulubiony sezon z kolei to trzeci :D drugi tez bardzo lubie ale mniej ze wzgledu na to ze Gouenji szybko odchodzi :/
Ehhh ta głupia Hitomiko go wywaliła, bo ten przeżywał to że obcy go szantażowali :p Znaczy się jeśli chodzi o sezony to moja kolejność jest taka: 2,3,1 ale jakbym miał to powiedzieć w procentach to niewiele się różnią :D
Moja kolejnosc natomiast to 3 2 1 definitywnie 1szy sezon lubie najmniej :D wywalila go fakt ale zrobila to dla jego dobra czy cos xDD warto czekac na jego powrot w 52 odcinku bo to jeden z lepszych momentow :d
Hmmm... Lila Shirey (?), Silva dalej mówi Alex (Kosmici też mówią normalnie Axel), Piłkobus i dalej nic nowego :P
No całkiem fajnie, ale muszę przyznać że w IE GO też są całkiem fajne techniki choćby te awatary :P
Tez mam nowy tel i wgl powiadomien nie dostaje :/ musze osobno wchodzic na ten watek :/ pilkobus ? Hahaha tak to nazywają? Xddd
Nwm, może była Lina, akurat czasem jakimś cudem jak ktoś coś blisko mnie mówi to ja nie słyszę heh. I tak, Piłkobus heh. A pod koniec w zapowiedzi kolejnego odcinka "Pokonać Czarną Jedenastkę " xd
Masakra glos tori. Tylko glos Jordana brzmi dobrze poki co. Ale znowu tlumaczenie totalnie lezy. I nie czaje czemu mowia " Aleks" no po prostu nie moge tego zrozumiec xxd
Może mówią Alex bo może nocki zarywali? XD Nie no to taka moja teoria spiskowa. Też tego nie mogę zrozumieć. Co do Tori... No niby zagrała jak powinna, ale chyba jednak są dziewczyny które by to lepiej zagrały. :P
A slyszales tori w angielskim dubbie? Jej glos byl taki skrzeczacy xD ale bardzo pasowal. Byle do pon :D a kiedy pojawi sie hiroto?
O Jezu, nie pamiętam w którym on odcinku się pokazał... muszę popatrzeć jeszcze raz... I heh bo w japońskiej wersji Tori też była skrzecząca xD
Moim zdaniem opłaca się czekać :D Dzisiaj kolejny odcinek, napiszę moją opinię :D
Racja :D Obiecuję że napiszę ^^ Na Youtube niestety zrobili sobie przerwę bo jakieś problemy mieli i dopiero w niedzielę nadrobią wszystko :P
Hmmm... "Prosisz się o psztyczka w nos" "Kosmoludki" takie odzywki Tori i dubbingowiec komentatora jest bardzo słaby :P A sam mecz przeciwko tajnym służbom jest fajny... I chwila, w oryginale jak aliea porwali tego typa to w japońskim to gadali że to Premier? Bo w Dubbingu on jest prezydentem. I nadal nie dali nowego intra i jutra. Stare outro mnie wkurzało i wkurza nadal xD
Cooooo :(((( nie wstawia dzis nowego odcinka? No porazka po prostu :(( ja 2 sezon widzialam dwukrotnie ale i tak nie pamietam wszystkich szczegolow xd wydaje mi sie ze on byl prezydentem. A tlumaczenie do d... to juz wiedzialam wczesniej. Niektore teksty to sa az smieszne . Nie wiem co oni mysleli przy dobieraniu ich a i ciekawa jestem jaka oni wersje tlumaczyli bo cos kiedys czytalam ze niby hiszpanska
Dopiero w niedzielę dadzą te 3 odcinki (Piątek, Sobota i właśnie Niedziela) Tłumaczenie z hiszpańskiego? Nie lepiej już by było z angielskiego to zrobić? XD I ten co dubbinguje komentatora... nie. Następny odcinek to kolejny mecz przeciwko Gemini Storm
Też wolę Karawan Inazumy XD A co do dubbingu... No 6 lat minęło, więc to było wiadome że się zmieniili
Aha, mieli nie wrzucać do niedzieli na yt. A
No cóż... możesz obejrzeć teraz wczorajszy odcinek heh
No cóż... co tu opowiadać, mecz przeciwko Aliea Academy, trenerka wyrzuciła Axela i następny odcinek jadą po Fubukiego
Glos tori - masakra. Glos komentatora - podwojna masakra. A ponadto - glosy nie wspolgraja z ruchem warg postaci. Zawod zawod zawod! Odnosze wrazenie ze ten dubbing zrobili na odwal sie
Możliwe że te 3 lata od kiedy wykupili prawa to tylko namawiali typów by wrócili i wzięli się do roboty w ostatnim 4 roku :P No cóż, nie wiem jak Ty, ale ja już postaram się wytrzymać te wszystkie niedociągnięcia bo chcę usłyszeć, kto będzie dubbingował Hiroto i innych którzy się jeszcze nie pojawili. Dzisiaj chyba odcinek z Fubukim... chyba
Ooo... bym zapomniał, dzisiaj jadę z Mamą do kina o 18:30 do Siedlec i pewnie mnie ominie odcinek :v
Tak Fubuki sie pojawi dzis pod koniec odcinka, jutro bedzie go wiecej. Ja tez dzis nie obejrze :/ siedze w pociagu :/// ale tez sie przemecze i obejrze wszystkie odcinki :D a na jaki film idziesz? Xxd
Nom... obejrzałem i muszę przyznać że nawet mi się podoba dubbing Fubukiego :D
Heh, moje siostry (nie oglądały ani jednego odcinka Inazumy) jak zobaczyły Fubukiego to sobie żartowały że on gej (spokojnie, moja rodzina jest bardzo tolerancyjna) :P
ale coś w tym jest, bo dla mnie Shawn wygląda i zachowuje się trochę dziewczęco xD mimo to i tak go lubię :D
Heh zgadzam się z Tobą xd Teraz czekać trzeba na resztę. Hiroto I inni też mogą być ciekawi, ale najbardziej się zastanawiam właśnie nad Hiroto, Fudou i i Aphrodi (Bóg jest jeden. On XD *żart*)
xDD
ja wlasnie myslalam ze hiroto dzis sie pojawi, bo zapomnialam w ktorym odcinku ma byc :c ale wgl ciekawa jestem jak będą czytac jego angielskie imie, : Xavier czy wlasnie Xejvier xDD