PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=492377}

Inazuma 11

Inazuma Eleven
2008 - 2011
7,6 1,1 tys. ocen
7,6 10 1 1076
Inazuma 11
powrót do forum serialu Inazuma 11

Inazuma Eleven odcinków od 27 do 127 są napisy
Proszę odpowiedź

Piokar32

nie mogłam wcześniej pisać.. zaraz CO?!?!?! to żart jest!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
daotch

Niestety to prawda. W ich programie jest na 6.10 bardzo słabe Super Strikers... ehhh trzeba czekać znowu :/

Piokar32

fatalnie tym bardziej że odc 79 jest moim ulubionym bo jest o Axelu.. :( no ale trudno, co zrobić . niemniej jednak wiadomosć straszna

ocenił(a) serial na 10
daotch

Sorka że nie odpisywałem, miałem sporo spraw do załatwienia. Więc tak... racja, szkoda że przerwali w tym momencie, bo zaczynało się robić ciekawiej. I teraz zła wiadomość.... na kontynuację poczekamy dłużej niż 2-3 miesiące, ponieważ wczoraj TVP ABC na Facebooku ogłosiło że datę kontynuacji ogłoszą dopiero w styczniu. A co do mojej "historii"... będę to wolno pisał, ponieważ... straciłem lekko wenę, ale wczoraj (no dobra, dzisiaj o 1:00 w nocy) udało mi się wypuścić 3 rozdział który będę edytował, bo rzeczywiście coś krótkie robię te rozdziały.

Piokar32

Same złe newsy

ocenił(a) serial na 10
daotch

No niestety, taka jest prawda. Ale i tak porządny + dla TVN ABC bo dzięki temu, mój hype trwał dłużej, ale też - bo nie spodobało mi się, jak zmienili głosy Janusa i Travisa. No może by u Janusa przeszło, gdyby nowy głos dali na początku 3 sezonu, a nie po kilku odcinkach, a głos pierwszego Travisa... przetrwał chyba 2-3 odcinki... A co do książki... postaram się ją skończyć, naprawdę. Tylko poprostu jakoś teraz ją wolniej będę pisał. Teraz jest jeszcze ten Orion i zapowiada się nieźle. Jakoś teraz bardziej czekam na Oriona niż na dalszą część 3 :/

Piokar32

On nie nazywał się Hikaru?

ocenił(a) serial na 10

Wkońcu wychodzą nowe odcinki, ile można czekać na nie

ocenił(a) serial na 10
ProEloNieznanyUzytkownik

Nowe odcinki wychodzące to są w Aresie. Tutaj poprostu zdubbingowali stary sezon. I jeśli nie czytałeś powyżej mojego komentarza to napiszę tu jeszcze raz. W środę wypuszczają dubbing do sezonu 2 Oryginalnej Inazumy i to będzie na kanale TVP ABC ponieważ oni wykupili prawa do tej bajki.

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

Wiem spokojnie, obserwuje ten wątek. Chodziło mi o to że wkoncu nie będziemy się męczyć napisami i skupimy się na fabule

ocenił(a) serial na 10
ProEloNieznanyUzytkownik

Ale jestem ciekaw bo to teraz sezon drugi będzie Dubbing miał ale czy 3 będzie miał tam gdzie stają się reprezentacją i zostają mistrzami

ocenił(a) serial na 10
ProEloNieznanyUzytkownik

Oraz czy ogólnie będzie kontynuacja wszystkich tych serii typu chrono stoję itp itd

ocenił(a) serial na 10
ProEloNieznanyUzytkownik

Znaczy się... piszą że jak będzie duże zainteresowanie to będą kontynuować dubbingowanie serii, a i sorka nie znałem twoich intencji xd

ocenił(a) serial na 10
Piokar32

Spoko haha

A co byście polecili po obejrzeniu IE?

ocenił(a) serial na 8
Endou_Mamoru

jeżeli obejrzałeś tylko pierwsze 3 sezony to albo serie go które jest dość dobra ale późniejsze sezony są coraz słapsze albo serie ares orion która jest naprawdę dobra

powergostek

no właśnie już obejrzałem