Inazuma Eleven odcinków od 27 do 127 są napisy
Proszę odpowiedź
Niestety to prawda. W ich programie jest na 6.10 bardzo słabe Super Strikers... ehhh trzeba czekać znowu :/
fatalnie tym bardziej że odc 79 jest moim ulubionym bo jest o Axelu.. :( no ale trudno, co zrobić . niemniej jednak wiadomosć straszna
Sorka że nie odpisywałem, miałem sporo spraw do załatwienia. Więc tak... racja, szkoda że przerwali w tym momencie, bo zaczynało się robić ciekawiej. I teraz zła wiadomość.... na kontynuację poczekamy dłużej niż 2-3 miesiące, ponieważ wczoraj TVP ABC na Facebooku ogłosiło że datę kontynuacji ogłoszą dopiero w styczniu. A co do mojej "historii"... będę to wolno pisał, ponieważ... straciłem lekko wenę, ale wczoraj (no dobra, dzisiaj o 1:00 w nocy) udało mi się wypuścić 3 rozdział który będę edytował, bo rzeczywiście coś krótkie robię te rozdziały.
No niestety, taka jest prawda. Ale i tak porządny + dla TVN ABC bo dzięki temu, mój hype trwał dłużej, ale też - bo nie spodobało mi się, jak zmienili głosy Janusa i Travisa. No może by u Janusa przeszło, gdyby nowy głos dali na początku 3 sezonu, a nie po kilku odcinkach, a głos pierwszego Travisa... przetrwał chyba 2-3 odcinki... A co do książki... postaram się ją skończyć, naprawdę. Tylko poprostu jakoś teraz ją wolniej będę pisał. Teraz jest jeszcze ten Orion i zapowiada się nieźle. Jakoś teraz bardziej czekam na Oriona niż na dalszą część 3 :/
Nowe odcinki wychodzące to są w Aresie. Tutaj poprostu zdubbingowali stary sezon. I jeśli nie czytałeś powyżej mojego komentarza to napiszę tu jeszcze raz. W środę wypuszczają dubbing do sezonu 2 Oryginalnej Inazumy i to będzie na kanale TVP ABC ponieważ oni wykupili prawa do tej bajki.
Wiem spokojnie, obserwuje ten wątek. Chodziło mi o to że wkoncu nie będziemy się męczyć napisami i skupimy się na fabule
Ale jestem ciekaw bo to teraz sezon drugi będzie Dubbing miał ale czy 3 będzie miał tam gdzie stają się reprezentacją i zostają mistrzami
Oraz czy ogólnie będzie kontynuacja wszystkich tych serii typu chrono stoję itp itd
Znaczy się... piszą że jak będzie duże zainteresowanie to będą kontynuować dubbingowanie serii, a i sorka nie znałem twoich intencji xd
jeżeli obejrzałeś tylko pierwsze 3 sezony to albo serie go które jest dość dobra ale późniejsze sezony są coraz słapsze albo serie ares orion która jest naprawdę dobra