Ktoś potrafi nagrać polski film, żeby nie był gniotem pokazującym jaki to Polak nie jest rasista? Mieszkałem 13 lat w UK, rzygać się chce jak uwialbiacie ten wspaniały zachód. Proszę pomieszkaj jeden z drugim. Patola i degrengolada to naprawdę to czego chcemy i siebie ? Motyw jak dziecku się mówi, że jak dorośnie to przyda mu się nakładanie guumki na banana to wg mnie już ociera się o pedofilię.
P.S. Ktoś chyba nie ma pojęcia o rapie.
prawdziwie antypolskie to jest rzyganie na polską kulturę, a ta ma się jak widać dobrze. jak bardzo trzeba mieć kompleksy, żeby każdą opowieść, a nawet krytykę traktować jako atak?
Serial idiotyczny i infantylny, ale akurat dwa wymienione przez ciebie motywy – polski rasizm i przydatność umiejętności przywdziewania gumek – po prostu są prawdziwe.
Mieszkałem 13.lat w UK, zwiedziłem 50 krajów, więc nie pieprz o polskim rasizmie bo najwyraźniej nie wiesz o czym mówisz.
Ja mieszkam w UK do teraz, ale zupełnie nie wiem, co to ma do rzeczy. Że niby inne narody również są rasistowskie? No są, czy to umniejsza polski rasizm? Nie sądzę. Chyba że chodzi coś jakiś inny rodzaj wiedzy tajemnej, który posiadłeś, podróżując - mogłam cię nie zrozumieć.
Przemawia przez Ciebie ksenofobia ;) Polska naród wybrany…A jednak od dziecka uczymy się: ty żydzie, murzynek bambo, ty pedale, ty rusku, ty szwabie. To jest w nas zakorzenione, na szczęście nowe pokolenie pozbawione jest tych kompleksów i w nich nadzieja ;)
Swoją wypowiedzią prezentujesz wysoko poziom zakompleksienia. Wierz mi, jako naród nie mamy do tego większych powodów niż jakiekolwiek inne społeczeństwa. Wiele podróżuje, zresztą kilkanaście lat mieszkałem na tzw zachodzie więc wiem co mówię. Gonicie zachód właśnie przez kompleksy. A co do ksenofobii to chłopcze, żeby czuć ksenofobię trzeba mieć jakiekolwiek fobie. Może ty masz, ja nie. A tak serio ksenofobia to hasło, na dzwiek, którego dostajecie gęsiej skórki, mnie natomiast śmieszy.
Bo nowe pokolenie to biomasy przesiąknięte lewacką zgnilizną. Mają kolorowe szambo w głowie, które przesłania im trzeźwe i logiczne myślenie. Globaliści na świeczniku świata tylko zacierają rączki na widok tych wypranych baranów, pozbawionych tradycji i moralności.