PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785077}
4,6 4,8 tys. ocen
4,6 10 1 4770
2,7 6 krytyków
Inhumans
powrót do forum serialu Inhumans

czy komuś jeszcze się przypomniała początkowa scena zaczynająca serial SG-A w S01e01.

ocenił(a) serial na 3
rafiq11

Jak dla mnie to Marvels wyraźnie pije do obecnej Polski (wolski). Odpowiednie (przystające) postacie sam sobie dopasuj...

ocenił(a) serial na 3
mp65warka

No nie przesadzajmy. Amerykańskie gnioty i tak wciąż biją na głowę jakością polskie gnioty. Ogółem serial nie jest zły, ale dobrym też go nazwać nie można. Więcej w mojej recenzji:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTdJzDEb0Yk

ocenił(a) serial na 3
czlowiekfrank

Nie nie nie nie! Amerykoskie gnioty biją nie jakością a ilością! Gdyby "ojciec inkasator" i jego przydupasy mieli dostęp do takich "środków', jak jego (ich) amerykoscy "odpowiednicy" - TO DOPIERO MIELIBYŚMY: nie BOLLY-, nie HOLLY-, a XUYMNIEBILI-WOOD!!!

ocenił(a) serial na 3
mp65warka

Możliwe, że jestem aż tak łaskawy dla serialowych Inhumans, że wciąż odbijają mi się mocno czkawką niedawno obejrzane dwa ostatnie Pitbulle, po których stwierdziłem, że chyba nic gorszego w życiu nie widziałem i nie zobaczę :P

ocenił(a) serial na 3
czlowiekfrank

Owszem! "te" bulle też mnie rozpierd...liły psychicznie, ale teraz odnosimy się chyba do "nieludzi"?!

ocenił(a) serial na 3
rafiq11

Hmm, tam też zaczęło się od leżenia w łóżku? :D

czlowiekfrank

nie chodziło mi o scenę początkową w serialu Inhumans tylko w SG-A jak pokazali pradawnych, Cywilizacja z Księżyca trochę przypomina Pradawnych z SG-A.

ocenił(a) serial na 3
rafiq11

Aa, ok, ja po prostu widziałem tylko 7 sezonów SG-1. Czyli też w głównej mierze takie zwykłe ludki? :P

ocenił(a) serial na 3
czlowiekfrank

Zatem nic nie widziałeś (co za durny zwrot, nie?)! Powinno być: "widziałeś nic", albo "nic widziałeś"; fraza "nic nie widziałeś" (podwójne zaprzeczenie) sugeruje, że WIDZIAŁEŚ WSZYSTKO... OMFG!!! ;-)

ocenił(a) serial na 3
mp65warka

Nie rozumiem, co masz na myśli.

ocenił(a) serial na 3
czlowiekfrank

Wszystko "wyłuszczyłem"... Przeczytaj... UWAŻNIE!