4,6 4,8 tys. ocen
4,6 10 1 4816
2,8 4 krytyków
Inhumans
powrót do forum serialu Inhumans

Serial, który opowiada o nieludziach, mimo iż nie jest nudny, jest bardzo absurdalny.
Teraz podam kilka wad, które zauważyły na mojej ocenie:
- Nieludzie, generalnie są traktowani wyjątkowo normalnie na Ziemi, praktycznie nikt nie zwraca uwagi na ich dziwny strój czy zachowanie
- Maximus (czyli główny antagonista), jest pokazany w taki sposób, że bardziej kibicujemy jemu, niż naszej protagonistycznej drużynie
- generalnie problem z postaciami jest taki, że nie poznajemy ich zbyt dobrze, przez co przeciętny jak i wielki fan produkcji Marvel'a, będzie miał problem z utożsamieniem się z nimi
- efekty specjalne, też mogłyby być lepsze
- z samej drużyny bohaterów, najlepiej wypada Medusa, która i tak wypada słabo, głównie przez to, że dla mnie, ma ona dwie twarze, najpierw jest kulturalną królową, która trzyma się zasad "dobrego wychowania", jednak wykorzystuje też swoje stanowisko do wywyższania się nad innymi. Reszta bohaterów wypada gorzej, aktor grający Black Bolt'a w ogóle nie bawi się swoją postacią, a kiedy próbuje być "śmieszny", nie wychodzi mu to. Gorgon zaś ma niby swoje dobre momenty, jednak nie wychodzą one tak dobrze jak u bohaterów innych produkcji MCU. Karnak, nie jest w ogóle potrzebny w tym serialu, jednak musiało się znaleźć dla niego miejsce, tak samo jak dla Tryton'a. Zaś o Crystal, szkoda gadać, jeśli chodzi o jej kostium i rolę.
- i skoro to jest produkcja MCU, to dlaczego agenci T. A. R. C. Z. Y, nie mieli wpływu na to co oni robią na Ziemi
Generalnie słabo, jednak dałem na tyle wysoką ocenę, bo lubię MCU i mam nadzieję, że jeśli powstanie drugi sezon, to będzie on dużo lepszy i dowiemy się więcej o głównych postaciach.

ocenił(a) serial na 4
Kaspa_2003

Dodam jeszcze, jakim cudem Black Bolt, znalazł się w zwykłym więzieniu po tym co zrobił przed wsadzenie za kratki