PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785077}
4,6 4,8 tys. ocen
4,6 10 1 4770
2,7 6 krytyków
Inhumans
powrót do forum serialu Inhumans

Nota za pilot dla serialu to 3/10. Uznano za 'najgorszą robotę jaką wykonał Scott Buck'.
Przyznam, że nie oglądałam seriali, do których wcześniej pisał scenariusze: Rzym, Dexter, Sześć stóp pod ziemią.
Ale wiem, że to były wielkie hity. Mądre, ambitne wydarzenia w świecie serialowym. Więc jak to jest możliwe, że koleś tyle razy nominowany do WGA zepsuł Iron Fista (mi się nawet podobał, ale nie stał obok Daredevila) i jeszcze został prowadzącym Inhumans? Nie mieści mi się to w głowie. No i nie jestem przyzwyczajona, że Marvel ponosi porażki.
Podobno włosy Meduzy są całkiem ok i Lockjaw jest uroczy. To tyle z pozytywów.

ocenił(a) serial na 3
balex

Sam widziałem tą recenzje. Przyznam, że sam tych seriali nie oglądałem, ale Scott Buck był showrunnerem Dextera chyba od 6 sezonu do końca i one są uznawane za najgorsze. Co do pozostałych dwóch seriali to nie wiem. A showrunnerem Inhumans został przed premierą Iron Fista, więc pewnie kiedy już dotarły recenzje było za późno na zmiany. Pozostaje trzymać kciuki za Defenders. Podobno tam gdzieś od 3 odcinka Finn Jones wypada o wiele lepjej jako Danny Rand.

balex

Pojawiają się też kolejne recenzje, nawet ciut bardziej przychylne. Dodatkowo zostało potwierdzone, że prasa dostała odcinek nie do końca dopracowany, a prace nad efektami mają trwać niemalże do końca sierpnia. Może nie będzie aż tak źle.