PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785077}
4,6 4,8 tys. ocen
4,6 10 1 4770
2,7 6 krytyków
Inhumans
powrót do forum serialu Inhumans

Golarką do włosów... Serio?! Nie bez przesady, ale najdziwniejsza scena w odcinku ;)

Zauy

Golarka jak golarka, mogą przecież mieć swoją wersję, tak jak słuchawki. Scena była dziwna, bo od tak pozbawili Medusę włosów, mimo że była przytomna. Nawet nie walczyła - ani włosami, ani się nie wyrywała. W komiksach jej włosy były niezniszczalne, można było je ściąć, jeśli właścicielka pozwoliła.

ocenił(a) serial na 2
sakinom11

Bo ten serial ma tyle wspólnego z komiksowymi Inhumans co kot napłakał. Tutaj Black Bolt nawet nie potrafi latać.

Aron9999

Tak, wiem. Odnosiłam się tylko do komentarza Zauy. Scott Buck (oby go wywalili z Marvela na zawsze) mówił, że ma pomysły na sezon 2 i 3, może wtedy chcieli zrobić mały upgrade mocy członków Rodziny Królewskiej. Bo ci w sezonie 1 nie byli z komiksów, ale jakby z przed. I dopiero dojrzewali do swoich odpowiedników komiksowych. Mam nadzieję, że nowy Attilan też będzie lepszy niż tamte blokowisko.

ocenił(a) serial na 3
sakinom11

No nie wiem, gdzieś czytałem, że włodarze z ABC mówili coś w stylu "zamknięta historia". Poza tym ostatni odcinek oglądało mniej niż 2 miliony widzów, co jak na ABC jest diametralnie mało. Nie spodziewam się drugiego sezonu

odek222

Chyba nikt się nie spodziewa.

sakinom11

Może na Ziemi z powodów innej grawitacji i nasłonecznienia ich moce bedą lepsze. Zawsze jakiś pomysł. Ale ilość absurdów i zabawnych scen, które w założeniu miały być poważne jest ogromna. I z całej serii pamiętam tylko tą scenę ścinania włosów maszynką do golenia :D