PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785077}
4,6 4,8 tys. ocen
4,6 10 1 4770
2,7 6 krytyków
Inhumans
powrót do forum serialu Inhumans

co nie wyszlo

ocenił(a) serial na 6

Tutaj koles dokladnie tlumaczy co nie wyszlo i jakby moglo to zostac poprawione. Uprzedzam, ze sa tu spoilery do 2 pierwszych odcinkow Inhumans, lekkie spoilery o Iron Fiscie oraz duzo odniesien do filmu Logan.

https://www.youtube.com/watch?v=HKBQnMAZbfA

keteek

Mogliby to przetłumaczyć na angielski, a ktoś z Marvela zdecydowanie powinien to zobaczyć.

ocenił(a) serial na 6
balex

No dokladnie! :) Z reszta DC tez by sie to przyadalo, i Foxowi. ;)

ocenił(a) serial na 1
keteek

Foxowi może nie, bo jednak już zaczynają iść w dobrą stronę (chyba).

ocenił(a) serial na 6
Netehor

X-men Apocalypse bylo w zeszlym roku i nie bylo dobre. :P Chociaz tam akurat zawinilo cos innego.

ocenił(a) serial na 1
keteek

No Apocalypse było wpadką, ale jednak dopiero zaczynają wychodzić z dołka.

ocenił(a) serial na 3
Netehor

New Mutants i Deadpool 2 mogą być naprawdę dobre, ale Dark Pheonix zapowiada się fatalnie. Prawdopodobnie będzie z tego powtórka The Last Stand.

ocenił(a) serial na 6
filmomaniak444

A no wlasnie - Dark Pheonix to bedzie kleska i to przez ta sama przyczyne - chca zrobic "uziemiony" film oparty na komiksie, ktory zdecydowanie nie jest uziemiony. Serio kosmiczny byt, ktory aktualnie przebywa w ciele mlodej mutantki chca wytlumaczyc bez wspominania o kosmosie... Jak nic bedzie jak z Inhumans, Iron Fistem i paroma innymi takimi...

ocenił(a) serial na 3
keteek

Wyjęłaś mi to z ust. Poza tym nie sądzę, że film nadrobi czymkolwiek innym. Szykuje się po raz kolejny drama Xavier/Magneto co było już tyle razy, że wszyscy mają tego dość. Jeszcze Jennifer Lawrence. To rewelacyjna aktorka, ja się z tym zdecydowanie zgadzam, ale w X-men: Apocalypse było po prostu widać, że jej się nie chciało grać tej roli, więc tu też mam złe przeczucia. Hugh Jackman się w porę zawinął, bo oprócz tego, że sam film prawdopodobnie będzie słaby, to tu też by go ładowali na pierwszy plan co też było zbyt wiele razy.

ocenił(a) serial na 6
keteek

tutaj jest filmik w jezyku angielskim gdzie tlumaczy jaka jest przyczyna niepowodzenia, bez spoilerow
https://www.youtube.com/watch?v=-O6-_DFkaHk