PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Hej : Strasznie się wkręciłam w ten serial, cały czas oglądam te 11 odcinków od nowa i od nowa. Jednak piszę z innego powodu. Już szukałam w necie ale nigdzie nie mogę się doczytać odpowiedzi. Dlaczego Matty zwraca się do Jenny "J-town"? W 1 odcinku kiedy powiedział " You're the shit J-town but no one can can know I like you", albo w 4 napisał jej sms " Where did u go J-town? Missing u". Pomoże ktoś? :)

ocenił(a) serial na 10
ineek06

Ja nie mam pojęcia bo town tz. miasto czyli Jenna miasto nie kapuje tego. Może ktoś inny bd wiedział czekamy z niecierpliwością.:):D

ocenił(a) serial na 7
ineek06

Myślę, że chodzi o to (ale to może zbyt naciągana teoria, na zasadzie skojarzeń), że town - miasto - Nowy Jork - NY. Wychodzi coś a'la Jey-Ny i tak jakoś fonetycznie przypominałoby jej imię. A że Matty nagminnie używa w swoich tekstach "2-nite" i innych tego rodzaju głupotek, to by mi całkiem pasowało. Gdzie się dzieje akcja serialu?

ocenił(a) serial na 7
merikarei

Prawda, że warto było czekać rok na taką odpowiedź? :P

ocenił(a) serial na 7
merikarei

Val nazywa Lacey L- dog to dopiero zagadka :P

ocenił(a) serial na 7
czabels

Może po "Lassie, wróć!":)? Uwielbiam się bawić w takie interpretacje...

ocenił(a) serial na 8
merikarei

a nie chodzi czasem o to, że Jenna jest "nowa" w szkole?

ocenił(a) serial na 6
czabels

Val nie nazywa Lacey "L-dog", a "L-dawg". 'Dawg' oznacza kumpelę, taką 'ziomalkę' ; )
A J-town wydaje mi się, ze nie chodzi o miasto, a o slang uliczny. Żeby było ciekawiej, bardziej cool pseudonim. I nie ma to wcale związku z miastem, bo w wielu amerykańskich serialach/filmach powtarzają się takie łączenia.

ocenił(a) serial na 7
bloondyna

o to sory

ocenił(a) serial na 7
ineek06

gdzieś wyczytałam, że J- od Jenna, a Town -miasto Hamilton, Kalifornia . = Jenna Hamilton :)

akcja dzieje się chyba w Kalifornii, przynajmniej wikipedia tak twierdzi "location, los angeles" :) więc może coś w tym stylu.

ocenił(a) serial na 8
paps

@paps ma rację, ja też o tym słyszałam i to by wyjaśniało o co chodzi

ocenił(a) serial na 10
supermonkey

Paps dokładnie masz racje. Zamiast mówić Jenna Hamiltoon mówi J-Town, od miasta :)