PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

jest tak gów*iany ze nie warto tracić nerwów, nie oglądać! Brak pomysłu na fabułe, i oczywiscie
seks problemy 16 latki to najgłupsze co słyszałam.

ocenił(a) serial na 8
guga_buzka

o przepraszam bardzo ...Collin jest bardzo apetyczny hihihi

bianka226

no i co z tego? Wprowadzili go do serialu bo nie mieli pomysłu na fabułe z dotychczasowymi bohaterami i po raz kolejny zrobili z Jenny mlodociana bicz. Jaki ona daje przyklad dziewczynom z gimnazjum ?

ocenił(a) serial na 8
guga_buzka

Nie żeby coś, ale tak jest w gimnazjum i to czy Jenna tak robi w serialu, czy nie nie ma żadnego znaczenia ;_;
Szczerze? Czasem dziewczyny są rozdarte nawet pomiędzy nie dwoma, a 3 chlopakami...

Evil_xx

chyba tylko zalosne i glupie dziewczyny

guga_buzka

z calym szacunkiem, ale mając 16 lat można sobie pozwolić na odrobinę glupoty ;) piszesz teraz tak, jakby świat od nich wymagał arcy wielkiej dojrzałości. Na dojrzałość też przychodzi czas, wtedy przestaje się być glupim i żalosnym

Agresja

po prostu zrobili z Jenny postać negatywn a, pełną rozsterek raniącą ludzi i chcącą być ciągle w centrum zainteresowania przede wszystkim plci przeciwnej. W pierwszym sezonie nastolatki mogly sie z nia utozsamiac, teraz jest przykladem na to jak sie nie zachowywać. A to że nie jest normalne że 15 uprawia seks po kątach to każda mądra osoba wie, ale nastolatki w wiekszosci nie są mądre i ona daje im beznadziejny przykład, wrecz serial przedstawia to jako normalne i do tego nawołuje. Poźniej dziwimy sie o 14 w ciąży, jak wychowanie seksualne czerpią z takich beznadziejnych przypadków jak ten serial.

guga_buzka

Od 15 lat można prawnie ;).
Co do fabuły, to szkoda, że skończyły się perypetie z Jake'iem. Dla mnie on jest najlepszym z chłopaków w serialu.

ocenił(a) serial na 8
guga_buzka

Nie ogarniam trochę tego. Czy ona przez wszystkie trzy sezony ma 16 lat? O.o Bo ostatnio coś tam wspomniała, że ma 16. Trochę nienaturalne, że się nie starzeje. Tym bardziej, że moim zdaniem nie wygląda na tyle :p

Bettka

w pierwszym miala 15

ocenił(a) serial na 8
guga_buzka

Aaa no chyba, że tak xd

ocenił(a) serial na 7
guga_buzka

To chyba mało słyszałaś skoro "seks problemy 16 latki" są na liście :D Nic się nie poradzi, że młodzi ludzie szybciej teraz "dorastają". Nie ma co się tak wkurzać. Poza tym dużą część widowni tego serialu stanowią jednak licealiści i studenci, a więc ludzie dorośli i prawie dorośli. Jak ktoś jest głupi, to będzie głupi. To czy obejrzy "Awkward" ma drugorzędne znaczenie. Kwestia wyciągnięcia odpowiednich wniosków po seansie. Dla mnie to jest komedia z przerysowanymi motywami i tak to traktuję. Nie oburzam mnie zatem wiele scen pokazanych w serialu. Prywatnie nie jestem jak główna bohaterka i jej nie pochwalam (choć chciałaś to w nieelegancki sposób zasugerować w innym temacie na tym forum), ale też jej jakoś nie obrzucam błotem.
"Awkward" bardziej niż dla miłosnych podbojów Jenny oglądam dla dialogów, gier słownych, mówiącej szybko Tamary.

Slutty_Pumpkin

Odpuść sobie i nie broń postawy która nigdy nie powinna być broniona. Ogladaja to tez 15 a cala fabula ostatniej czesci krazy wokol rozsterek seksualnych 16 latki wiec malo jest smiesznych dialogow .

ocenił(a) serial na 7
guga_buzka

Chyba masz rację, bo widzę, że nie wyczuwasz różnicy między "serial komediowy" a "życie". I wybacz, ale nie pozwolę się tak po prostu obrażać, bo Ci się to podoba. Wolny kraj - wolność słowa. Forum nie jest Twoją własnością, żebyś mi musiała udzielać pozwolenia na zabieranie głosu w temacie. Jak będę miała ochotę coś napisać, to zrobię to i bez błogosławieństwa z Twojej strony.

Slutty_Pumpkin

nie wychowali cie za dobrze skoro dla ciebie to takie normalne :)

ocenił(a) serial na 6
guga_buzka

wiecie czemu nie ma ostatnich 2-3 odcinków?

Anita29

cos mi sie tak obilo o uszy ze sezon ma miec 20 episodów mozliwe ze wciąż kręcą

guga_buzka

Może w pl to nienormalne, ale w USA "seks" to jest główny problem nastolatek. Dobrym przykładem są "genialne" programy na mtv, u nas wydają się trochę głupie, tam to jest normalne....

ocenił(a) serial na 7
hedlio

Robi się gorzej i coś dziwne. A 1 i 2 Sezon był lepszy niż 3.

ocenił(a) serial na 7
Nitro2050

3 sezon jest niezły jak 2 poprzednie ,niektórzy za bardzo biorą ten serial na serio jak widac