PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Ten sezon jest strasznie dziwny. Jenna sama nie wie czego chce, Tamara zachowuje się jak
idiotka. Okropnie się patrzy na to jak namiętnie całuje Jake'a na oczach Jenny bez jakiegokolwiek
skrępowania, a potem jeszcze wysyła jej fotkę "po seksie i wyznaniu miłosnym". Porażka.
Najgorsze jest jednak robienie sobie jaj z czyjejś śmierci. Nie wiem co wy o tym sądzicie ale
według mnie w tym momencie przekroczyli granicę dobrego smaku. Nie wiem co będzie dalej ale
jak na razie ten sezon ma sporo beznadziejnych akcji na koncie.

ocenił(a) serial na 7
aczkolwieczka

Zaczęło się, tak jak już jakiś czas temu pisałem, fatalnie - pierwsze trzy odcinki to była porażka niczym nieprzypominająca poprzednich sezonów. Ale od 4 powoli wraca chyba dawny humor i to jest najważniejsze. Co do zarzutów - ogólnie Tamara od zawsze miała takie trochę takie głupawkowe, czy może lepiej powiedzieć - ekstrawertyczne zachowanie, więc takie coś nie jest szczególnym zaskoczeniem. Zdjęcie - trochę współczesny publiczny ekshibicjonizm, czyli być może swoista parodia, choć niekoniecznie celowa, nakreślona przez scenarzystkę. Ale zgodzę się ze śmiercią - na pewno nie przekroczyli dobrego smaku, sorry, już gorsze i głupsze rzeczy się widywało i to nawet w telewizji, ale jest to typowa tzw. "filmowa logika" - czyli piszesz wydarzenia tak, żeby mogło dojść do określonych wydarzeń, dialogów itp.- tylko że w nietypowo paskudnym wydaniu, no bo nie wiem w jak bardzo alternatywnym wszechświecie mogłoby się wydarzyć coś takiego.