PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

jak sądzicie kto mogl napisac list do Jenny ?! jaaa tak sobie ogladając mysle nad jej mama..wkoncu jest taka wyluzowana ,chce byc jak nastolatka,mowi córce jak sie ubierac,widzi ja na codzien i wie jaka ona jest naprawde ...macie jakies inne pomysły?;'>

ocenił(a) serial na 10
PinkFlower

Masz rację to jej Mama ;) znalazła papeterię w szufladzie więc w zasadzi są dwie opcje - Mama abo Tata ;)

ocenił(a) serial na 8
Anekxxx

haaa ! i bez tego ostatniego odcinka nad tym rozmyslałam hihih

ocenił(a) serial na 10
PinkFlower

Zero zdziwienia :) Ale mysle tez nad ojcem :)

ocenił(a) serial na 9
Anekxxx

Ja też obstawiam ojca. Jej matka jest "spoko" ale prawda jest taka, że jest też leciutko głupawa. Nawet jeśli chciałaby córce coś poradzić, nie zrobiłaby tego w taki sposób. Myślę, że to ojciec, on jest zawsze za Jenną, zawsze jej doradza i wg mnie byłby bardziej kompetentny do takiej formy rad. Zauważmy, że matka Jenny raczej mówi jej wszystko otwarcie, właściwie nie zwracając zbytnio uwagi na to co czuje. Ojciec z kolei zawsze zwraca uwagę na to jak Jen się czuje. W tym przypadku list - swoją formę mógłby zawdzięczać temu, że ojciec nie chciał jej skrzywdzić bezpośrednimi radami. Prawda z ust osoby takiej jak on zabolałaby ją o wiele bardziej niż anonimowy list od "przyjaciela"!