Hej Chciałam zapytac się was o opinie dotyczące drugiego sezunu ? xd Myslicie że będzie tak samo fajny jak pierwszy sezon !! ?? <3
Zwiastun jest dość obszerny, myśle że będzie ciekawie, tylko nie podoba mi się nowa fryzura Mattiego ;)
Zwiastun drugiego sezonu bardzo fajny. Dużo w nim pokazali, ale też namieszali pokazując sceny z Mattym. Mam nadzieję jednak, że Jenna wybierze Jake'a.
Czy tylko mi się wydaje, czy przytyła? Nie wygląda tak jak w pierwszym sezonie, przynajmniej w zwiastunie.
Co do fryzury to też mi się nie podoba jakaś taka dziwna .... ale jakos przejdzie chociaż zdecydowanie fryzura z 1 sezonu :):)
JA wole żeby była z Matty'm :*:* on ją kocha naprawde i mam nadzije że w 2 sezonie to pokaże PUBLICZNIE hahahaha"_
Ja najbardziej będę czekac na scenę w której Jake przyłożył Mattiemu xD To będzie piękne ;)
Chciałam tylko napisać że drugi sezon TOTALNIE podoba mi się i w niczym nie ustępuje pierwszemu ;) Kocham ten serial ;)
ale szczerze to nie sądziłam że serial MTV zdobędzie się w końcu na serial który mi się tak spodoba ze nie bede mogła przestac go oglądać. Pod koniec łapie się na tym że szczerze się do komputera jak porąbana;)
chciałam czekać na napisy ale obejrzałam bez.
no mega mega <3 mattiemu trochę zepsuli fryzurę ale i tak słodko wygląda! i wolę go z jenną . no ogólnie pierwszy odcinek na wielki pluuuuus.
dokladnie, obejrzalam po ang, jest niezle : D tylko mam nadzieje ze dojdzie jeszcze jakis watek inny niz tylko jenna-jake-mattie. a co do jej twarzy to na prawde troooooooooche przytyla...
A na jakiej stronie oglądałyście pierwszy odcinek ??bo ja jak weszłam na strone MTV angielska to mi pisało że ten film nie moze być odtwarzany w moim kraju !! PROSZE O LINKI !!
Zgadzam się - Jenna jest zdecydowanie pełniejsza, ale w sumie to chyba aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. Nie ma tragedii.
A jeżeli już o kształtach mówimy- Sadie( Molly Tarlov) bardzo schudła, choć w scenie sam na sam z Matty'm było widać, że idealnej figury jeszcze nie osiągnęła.
Co do Matty'ego, to on mnie od początku irytuje i nie potrafię spojrzeć na niego przychylnym okiem. Tak więc naprawdę wszystko mi jedno, jaką ma fryzurę.
Główna bohaterka musi być z Jakiem. On od początku traktuje ją na poważnie, szanuje. Z kolei jego rywal przez 3/4 pierwszego sezonu chciał tylko seksu, a kiedy już postanowił się zaangażować, okazało się, że nie dojrzał do związku. O tym, że nie chciał być z nią widywany publicznie nawet nie wspomnę.
Lissa mnie rozbraja tą swoją pobożną gadką.
A Ricky Schwartz wciąż kręci! Dlaczego Tamara tego nie dostrzega!?
Właśnie Tamara jest taka naiwna.Jego jedna gadka i już za nim lata. No ale może jeszcze zobaczy jaki jest naprawdę .
A Jenna przytyła ale dla mnie to na plus. A Sadie owszem schudła ale właśnie może tak zostać bo jakieś tam wątki z jej wagą były dość zabawne np że nie mieściła się w spodnie Mattiego.
No i Jake , kurde to takie ciepłe kluchy, zero szaleństwa!
Jeszcze jak dowalają tą pedagog(?)ze szkoły to naprawdę niezłe sceny wychodzą :D