PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23823
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Co myślicie? jak dla mnie troche naciagane bo kolejny sezon i skonczy sie na tym ze to nie dziecko
Mattiego... i tyle z tego bedzie...

ocenił(a) serial na 8
cristiano_ronaldo

A ja myślę, że Eva jest tak pojechana, że miała przy sobie mocz jakiejś laski w ciąży :) było widać, że zaraz po telefonie S. do Mattiego zaczęła kombinować i nagle musiała mu powiedzieć o ciąży :D

ocenił(a) serial na 7
sibel85

albo po prostu miala gotowy test ciazowy i podmienila go

ocenił(a) serial na 7
cristiano_ronaldo

w ogóle dla mnie to trochę pojechany był ten odcinek. Niby mieszka z babcią na slumsach, a jakoś stać ją na w sumie najlepsze z nich ciuchy, jakoś potrafi jeździć na desce i ma do niej sprzęt.. nie mogli po prostu zrobić z niej chamskiej suki?

ocenił(a) serial na 8
elfira

Ona jest złodziejką tożsamości, w jej pokoju było mnóstwo dowodów osobistych dzięki którym może wydawać cudzą kase na co jej się żywnie podoba. Dlatego stać ja na te wszystkie rzeczy.

ocenił(a) serial na 7
onebadsoul

nie przyjrzałam się ;)

onebadsoul

A jak ją w ogóle do szkoły przyjęli na papiery starszej baby ?

cristiano_ronaldo

ciężko oglądało mi się ten sezon, wszystko naciągane.

nie pojmuje motywacji Jenny, spotyka się z mądrym chłopakiem, który ma poukładane w głowie i nie robi niepotrzebnych dramatów.
to nie, musi na siłę "ratować" byłego, chociaż on tego nie chce.
Matty'emu naprawdę wisi przeszłość Evy, w tym wieku chłopaków interesują długie nogi i ładny uśmiech.

rebel55

Ten "poukładany" student wygląda na zboczeńca.

cristiano_ronaldo

Mnie najbardziej w tym odcinku duet Sadie i Sergio. Pasują do siebie. Fajnie, że Tamara i Jake się pogodzili. Pasują mi jako para. Co do Mattiego, to irytuje mnie jego naiwność. Tak, wszyscy uparli się, żeby uprzykrzyć życie jego głupiej Evie, a ona jest taka wspaniała.

lily333

jest naiwny, ale jak masz 18 lat to szukasz dziewczyny chętnej do łózka, która można się pochwalić.
co do ciąży to jego rodzice za chwile i tak ustawia ja do pionu.

ocenił(a) serial na 7
rebel55

to już widziałyście wszystkie odcinki?

olinka094

Jeszcze wszystkich nie było. Była dopiero pierwsza część 4 sezonu czyli jedenaście odcinków. Część 2 po wakacjach :) Nie mogę się doczekać XD

ocenił(a) serial na 10
cristiano_ronaldo

nie mogę znaleźć nigdzie promo 11 odcinka, widzieliście może?

Ritualnaa

jest na kinomanie odicnek 10 zawiera tez od razu 11 xd tyle, ze jest po angielsku;d

meg2pac

na ittv macie od razu połaczony i z napisami

ocenił(a) serial na 10
ulepiona

dzięki, bo ja oglądałam na kinex.tv i nie było :D

ocenił(a) serial na 10
meg2pac

wiecie co, sprawdzałam i na koniec nie ma promo 11

Ritualnaa

bo to jest 10 i 11 razem, więc raczej nie ma xd

ocenił(a) serial na 10
meg2pac

ale jestem zakręcona, oglądałam i nawet nie skapnęłam się, że to są 2 odc w jednym :D

ocenił(a) serial na 10
cristiano_ronaldo

No to Jena będzie z tym studentem czy nie? modlę się o to bo pasuje mi taki duet :D

tytan5017

W 11 odcinku zerwie z nią XD A później kontynuacja drugiej części sezonu. Zobaczymy co będzie akurat najbardziej mi zależy żeby Jenna i Matty byli razem :)

ocenił(a) serial na 10
darcia186

ja też chcę żeby byli razem! :D

użytkownik usunięty
cristiano_ronaldo

To wszystko się zrobiło strasznie naciągane. Raz, że Matty nigdy nie ma swojego telefonu przy sobie kiedy ktoś do niego dzwoni albo pisze, jak wygodnie. Dwa, Sadie nie pokazała mu w końcu tych zdjęć z pokoju Evy, no bo po co. I po trzecie, nie rozumiem jak Matty może tak naiwnie wierzyć w każde słowo Evy po tym co go spotkało ze strony rodziców i Jenny. Sądzę, że po czymś takim powinien być mniej ufny i bardziej ostrożny w stosunku do ludzi, tymczasem on jest zaślepiony po uszy w tej wariatce. A bije od niej obłudą na kilometr, w samym sposobie mówienia można wyczuć mega fałsz. Nie wierzę w tą ciążę, widać że wymyśliła to kłamstwo z desperacji, w obawie przed zdemaskowaniem. Sprawa z testem się jakoś wyjaśni, to na pewno ściema, choć najbardziej sensownym wytłumaczeniem byłoby to, że dziecko nie jest Mattiego.
Niektórzy scenarzyści nie wiedzą kiedy powiedzieć "dość" w kwestii danego wątku, przedłużają go na siłę pozbawiając wszelkiej logiki i potem robi się z niego wielka kupa :/

Dokładnie. Do Evy bije fałsz na kilometr, ba, ona sama przyznała się do tego, że kłamała. Mimo to ufa jej bardziej, niż własnym przyjaciołom, których zna znacznie dłużej. Wprawdzie nie byłam nastoletnim chłopakiem, ale wydaje mi się, że nawete popęd seksualny nie może na tyle zaślepić zdrowego rozsądku.

ocenił(a) serial na 7
cristiano_ronaldo

Skończy się na tym, że nie będzie żadnego dziecka, bo póki co nie ma na to pół dowodu.

ocenił(a) serial na 7
cristiano_ronaldo

Ale i tak najlepsze jest to, że dopiero po 10 odcinkach dowiedziałem się, że sucharowy duet to geje... Nie wiem czy to świadczy o bardzo dobrym pisaniu czy o pisaniu bardzo złym :/

nikike

te dwa pedały z kamerą ? było w pierwszym odcinku tego sezonu powiedziane.

ocenił(a) serial na 7
Jordan66

Hm...

Jordan66

To Theo i Cole ;)

ocenił(a) serial na 7
cristiano_ronaldo

Zero logiki. "Masz na imię Amber a nie Eva i jesteś mitomanką ? Super ! Chodźmy się bzykać !" Bardzo naciągane. Dużym przeoczeniem było to, że dziewczyny nie pokazały mu pokoju Evy. Niewinna mitomanka a psycho bitch to zdecydowana różnica. Zdjęcia Jenny ze skreśloną twarzą prerażające. Wiecie kiedy ma być kontynuacja tego sezonu ?? Nigdzie nie mogę znaleźć następnych odcinków.