PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Inna? O litości....

użytkownik usunięty

Czy jeśli czegoś nie można przetłumaczyć, to należy zawsze dodawać nowy tytuł? Co jest złego w Awkward? Poza tym, że nie można tego słowa wypowiedzieć i napisać z pamięci? ;) W każdym razie polski tytuł serii jest powalający. Obejrzałam już prawie cały sezon. Zainteresował mnie, mimo, że lat mam naście razy dwa. Trochę jedzie po bandzie, zwłaszcza z niektórymi tekstami o seksie, ale ja jestem starej daty i w moje pokolenie na forum publicznym takich sformułowań nie używało. Były zwykłe "k..." i "h..." teraz doszły inne nawet nie podobne. :D

ocenił(a) serial na 7

ja, wnioskując z twojej wypowiedzi młodsza, ale osiemnastkę kilka lat temu skończyłam, powiem ci, że nie jesteś jedyną "starą du*ą" lubiącą ten serial ;p

ocenił(a) serial na 7

Jestem w podobnym wieku i też oglądam ten serial z dużym zainteresowaniem. Pierwszy odcinek oceniam najgorzej (słabo pokazuje o czym tak naprawdę jest ten serial) ale im bliżej co końca sezonu, tym jest lepiej.

dzebedisa

A i ja pokochałam ten serial (nie sugerujcie się nickiem-konto jest mojego faceta) a mam ładnie po dwudziestce:P Normalnie przeżywam go jak nastolatka:) I to jest chyba fenomen tego serialu:p

użytkownik usunięty
izi2210

ja także uwielbiam ten serial! pierwszy odcinek obejrzałam z nudów, dla zabicia czasu. spodziewałam się kolejnej 'pokręconej' produkcji MTV a tu proszę... na kolejne czekałam już z utęsknieniem :)
żałuje, że na nowe odcinki trzeba tak długo czekać...

ocenił(a) serial na 10

czy w takim razie to jest koniec sezonu ?! sezon kończy się na 12 odcinku ?! jesteście pewni ?! :( o nie !! w ciągu 6 godizn obejrzałam wszystkie odcinki !! ja chcę więcej !! :(

ocenił(a) serial na 9
natka_jop

hah nie dziwie Ci się, ja oglądałam na bieżąco i z każdym tygodniem czekanie było coraz bardziej uciążliwe. uwielbiaaaam go, miłe zaskoczenie .
a teraz trzeba się przemęczyć do przyszłorocznych wakacji...

ocenił(a) serial na 10
Carmine

cooo ?! dopiero na wakacje !!! ;(((((

Ja też jestem fanką tego serialu, mam wrażenie jakby serial obyczajowy toczył się w komedii, Jenna jest tą obyczajową częścią, komedia to wszyscy otaczający ją :)
Wg słownika "awkward" - niezgrabny, niezręczny,krępujący. Dla mnie może być jakikolwiek tytuł, nie zmienia to mojego podejścia do serialu, chociaż myślę, że od tytułu zależy czy sięgną po niego ci którzy jeszcze go nie znają.

ocenił(a) serial na 10
carolotta

Film jest świetny ,super fajnie że Jenna jest Jakem a nie z ty idiotą Mattym ,i nie wierzę że ten list napisała jej Matka i jeszcze nie wierzę że 12 odcinek jest ostatni :(

tytan5017

tytan - dzięki za nieostrzeżenie przed spoilerem...

ocenił(a) serial na 10
dzioucha_2

Opss sorry ,zapomniałem tak się rozpisałem ,a le z tym listem to nie wiadomo

ocenił(a) serial na 10
tytan5017

czy ktoś już wie kiedy premiera nowej serii ?! tak bardzo ęsknie za tym serialem ;(