rozumiem rozterki Jenny z Mattym, ale sądzę że jest głupia dając Jake'owi nadzieje. Oczywistym jest że z nim pod koniec serialu nie będzie więc nie rozumiem po co ta szopka.
Wolałabym żeby była z Jake'em, choć wiadomo, że pod koniec będzie z Matty'm. Mam nadzieję, że to Jake z nią zerwie, nie ona z nim. ;>
Mnie też się nie podoba to, że daje Jake`owi nadzieję, dlatego liczę na to, że bd z nim nie tylko ze względu na Matty`ego, ale że całkowicie się do niego przekona i wybierze go nie ręką a sercem :D
Oj, bądźmy szczerzy - w tego typu serialach zawsze główne bohaterki wybierają na końcu swoją pierwszą miłość. ;)
powinna byc z Matty to wiadomo,bo przeciez wszystko co trudne to bardziej pociągające, Jake pasuje tylko na przyjaciela..
Zdecydowanie wolę Jake'a, ale Jenna z Mattym jakoś po prostu do siebie pasują.
Jenna będzie z Jake'm bo oglądałem do końca 1 sezon. Ale ma być drugi i wszystko jest możliwe :(
Z Mattym!!! :) Z Jakiem powinna się przyjaźnić. Może i na początku Matt zachowywał się.. no nie powiem jak kto, ale w każdym razie potem się zmienił. Matt i Jenna są dla siebie stworzeni ;)
Jake jest dla niej stworzony. Dobrze się dogadują, nie wstydzi się pokazać z Jenną.
Ale pewnie będzie z Mattym, bo jak zawsze dziewczyny bardziej lubią tych "złych chłopaków"
Hehe nie zawsze, ja tam bym Jake'a wybrała, choć Jenna na pewno będzie z Mattym, w końcu to jej pierwsza wielka miłość i na pewno w końcu mu wybaczy, będą żyć razem długo i szczęśliwie, a biedny Jake zostanie na lodzie:(. Wkurza mnie to, że mu narobiła nadziei, skoro nie była pewna czy chce być z jednym czy z drugim, miała wątpliwości, to mogła nie wybierać żadnego.
Moim zdaniem powinna byc z Mattym, ponieważ to jego kocha zresztą z wzajemnością. Widac, że mu zależy, a co do Jake'a nie powinna mu robic nadziei... Na końcu pewnie i tak będzie z Mattym, a Jake poszuka sobie nowej dziewczyny i się będą kumplowac w dalszym ciągu. Mam taką nadzieję... :(( Matty <3
kiedy drugi sezon.?:D ja lubie obu chłopców;) maja cos takiego w sobie fajnego;D Matt przystojniejszy i najchetniej bym go sama schrupała ale Jake ma fajniejszy charakter i takie słodziuśki jest;)
gdzieś czytałam że w ameryce ma być 2 sezon już w nowym roku a u nas dopiero w wakacje ale może to tylko takie plotki a Jenna powinna być z Jakem bo on od począdku był do niej szczery i jej się nie wstydził !!
Jenna oczywiście powinna być z Jake'a. On jest wręcz ideał, a Mattie.. Cóż. Nie mój gust, kompletnie jednak macie rację. Na samym końcu będzie zapewne z nim, chyba że reżyser zrobi nas w konia i stanie się inaczej, co byłoby bardzo dobre według mnie ;p
Moim zdaniem powinna być z Mattie'm.. :) Widać, że go kocha, a on kocha ją. Jake też jest super i przez długi czas się wahałam, z którym powinna być, ale powinna się kierować sercem i być z Mattie'm. W ostatnim odcinku strasznie mi go było szkoda ;c