drugi sezon!!! Widziałam dziś krótką zapowiedź na amerykańskiej stronie MTV, a i serialowy
Facebook huczy od notek zachęcających do oglądania. Ja się zastanawiam, kiedy nowe
odcinki zawitają do naszego kraju...
Zawsze można oglądać odcinki po angielsku lub z napisami(kilka dni po premierze w USA), nie czekając na to, aż polskie MTV zdecyduje się na transmisję.
Wiem i to podwójnie mnie cieszy. Mam nadzieję, że szybko będą dostępne. Uwielbiam "awkward."!
z tego co pamiętam pierwsza seria była tłumaczona wyjątkowo szybko, dwa do trzech dni po premierze, więc nie ma się co martwić. Zamiast 28 czerwca obejrzysz 1 lipca, ale jestem pewna, że warto czekać :3
Jasne, że warto! To jeden z moich ulubionych seriali :)
Z niecierpliwością czekam..
buziaczek :D
Matty bosko wygląda w tych wlosach <3
aż się nie mogę doczekać!
aaaa po co ja to oglądałam?
:D:D
ja od poczatku jestem za Mattym :D
i mam nadzieję, że z nim będzie :)
chociaż liczę na odrobinkę (taką ogromną :D) dramatyzmu :D
Teraz tak myśle to pewnie bedzie na początku z Jakem a pod koniec sezonu bedzie z Mattym. Sama nie wiem który z nich lepszy. Oboje są fajni, też bym miała problem :))
a ja myślę, że na początku będzie z Jake'm potem z Mattym, a na końcu sama. A i miło by było gdyby pojawił sie nowy Pan Przystojny i narobił jakiegoś zamieszania :D
btw. niezła akcja z tą separacją rodziców Jenny :D
Widziałam, widziałam. Dziewczyny, ja to już z trzy razy oglądałam i za każdym mam polewkę z Valerie. Mam nadzieję, że będzie jej dużo w drugim sezonie, bo to jeden z najmocniejszych punktów tego serialu ;)
Oczywiście kibicuję Jake'owi. Po zwiastunie wydaje mi się, że przebieg wydarzeń będzie mniej więcej taki: Jenna chce być z Jake'm. Jednak Matty im na to nie pozwala. Obawia się ich zbliżenia, więc stara się nie zostawiać ich samych, jednocześnie próbując wkupić się w łaski naszej J.
Oby wyszło z tego Dżej & Dżej :D
A mnie bardzo ciekawi domniemana przemiana Ricky'ego Schwarza. Kupujecie to? Bo ja nie. Jak dla mnie to szybciej znów zdradzi Tamarę niż Ming dostanie kolejny szlaban.
A Ming? Co może się wydarzyć u niej?
W tym zwiastunie irytuje mnie to, że skupili się na naszym trójkącie. Jest jeszcze informacja o separacji rodziców Jenny i przebłyski Sadie oraz byłej Jake'a, której imienia nie pamiętam. O Tamarze i Ming - zero. Mam nadzieję, że w nie zaniedbają ich tak, jak to się stało w zwiastunie.