PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Jedno mnie zastanawia, czy Jenna sypia tylko z tymi, którzy jej nie szanują lub woli jednorazowe numerki? Bo zobaczcie, na początku Matty-nie chciał z nią być a ona chociaż jej to nie pasiło, sypiała z nim. Potem Collin-wyglądało na to, że nie była jeszcze gotowa na seks z im ale to zrobiła, bo się bała, że go straci. Potem Luke-po numerku myślała, że to było tylko jednorazowe i się zdziwiła, jak się okazał nią zainteresowany.I Owen-przecież go nie chciała tak naprawdę ale był taki miły i się z nim przespała. A tylko Jake był dla niej naprawdę dobry a z nim nie poszła do łóżka. Nie chodzi mi o to, że skoro był jej facetem to musiała, tylko ona to tak jakby nie miała szacunku do samej
siebie.Co Wy na to?

rena1984

Oczywiście, że główna bohaterka jest kreowana na dość puszczalską nastolatkę. Tak naprawdę zawsze mnie to zastanawia - czy tylko w filmach/serialach tak jest czy w USA tak po prostu jest ? :D
A może u nas też się dzieja takie rzeczy tylko nikt nie robi o tym filmów ? :P
Wracajac do tematu: Jenna jest okropna. Roztrzepana dziewucha, która nie wie czego chce i gdy tylko nadazy sie okazja wchodzi obcemu facetowi do łóżka, a potem się dziwi, że straciła kolejną szanse na bycie z Mattym. Nie kibicowałabym tej parze gdyby nie fakt, że Matta nom stop kreuja na ciągle zakochanego w Jennie i zazna w końcu szczęścia jak bd z nią. Jeszcze wszystko by przeszlo gdyby nie zdradziła Matta z Collinem - to bylo najgorsze i juz nawet nie wiem jak Matty może na nią po tym wszystkim patrzeć :P

Arlett_a

Nie chce tu bronić Jenny, bo laska stanowczo przegina ze swoimi łóżkowymi podbojami typu one night stand, ale Matty też nie był fair w stosunku do Jenny. Wiadomo nie tyczy sie tu wierności, która no jak wiadomo jest ważna. Ale teksty typu, że wstydził się jej, czy nie miał do niej za grosz zaufania i jej nie słuchał (sprawa z Eva), czy najgorsze- Gabby jest osoba, na którą warto czekać. Niby tu Matty zakochany (nie przeczę, po całej sprawie ze zdradą Jenny on nadal chciał z nią być imimo, że potraktowała go jak ostatniego śmiecia), a też swoje robi i swoje gada. jak na moje oboje są siebie po prostu warci.

A co do Jenny, ona serio jest straszna. ile ma lat? z 18 może a tyle kochanków.

Cooory

Fakt Matty jest jaki jest, ale ja widze to bardziej tak: Po wszystkich wydarzeniach z 1 sezonu kiedy to krył przed wszystkimi, że z nią sypia i wstydził się jej w końcu sie w niej zakochal i kochać jej nigdy nie przestał, a ona w między czasie robiła mu takie cyrki z Collinem, a kiedy w końcu zacząl spotykac sie z Eva Jennie znów sie przypomniało, że ona chyba coś czuje do niego, a sama wcześniej zaczęła się spotykac z jakims tam studentem. O ile Eva byla psychopatką i bardzo dobrze, że Jenna sie wtrąciła tak mam wrazenie oo nie to nie jest wrażenie tylko prawda Jenna przypomina sobie o Mattym za kazdym razem jak ten znajdzie sobie jakas panne - to samo bylo z Gabby. Chory zabieg scenarzystów którzy ciągną 5 sezon - głowni bohaterowie nie potrafią zgrać w czasie swoich uczuć. Nie broniąc Matta on chyba nie miał w serialu tyle panienek co Jenna chłopców. Tak, Jenna ma 18 lat, a straciła dziewictwo nie majac skończonych 16 lat - straszne :D