PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Odcinek juz dostepny w sieci - i jak wrazenia?
Według mnie ostatnia scena totalnie przewidywalna, zachowanie Ming mega wkurzające, a scena
z Valerie dziwna Oo Plusem była pseudo obrona profesora od pisania, gdy Sadie próbowała
sporowokował Jennę ;D I czekalam az Jenna będzie miała tą fajną fryzurę, ale chyba jeszcze
poczekam...

cookie_eater

Mi akurat prawie sie wszystko podobalo. Oprocz dziwnej miny valerie. Wkoncu jenna bedzie z colinem:)

ocenił(a) serial na 8
liza377

Takie małe pytanie. Oglądałyście w wersji z lektorem, napisami czy po angielsku?

ocenił(a) serial na 9
blackswan13

Z lektorem jeszcze nie ma - takie odcinki wejdą, jak polskie mtv puści te odcinki. Ja ogladałam po angielsku, nie moglam wyczekac napisów ;)

ocenił(a) serial na 8
cookie_eater

A nie wiesz kiedy będzie on wyemitowany w polskim mtv?

ocenił(a) serial na 9
blackswan13

Poki co emitowana jest pierwsza czesć tego sezonu, jako premiera w polskim mtv. Podejrzewam ze drugą wyemitują albo na wiosnę, albo nawet znowu we wrześniu, co jest bardziej prawdopodobne, gdyż wiosną będą powtórki.

blackswan13

W jezyku angielskim

ocenił(a) serial na 8
cookie_eater

Mi się nawet odcinek podobał, choć jakiegoś wielkiego szału nie było. Coraz bardziej irytuje mnie Jenna. Cały czas powtarzała, że kocha Matty'ego, całując Collina. Straszna z niej ....a szkoda gadać, bo same niecenzuralne słowa przychodzą mi na myśl. Matty nie zasłużył na zdradę, jest dla niej dobry, zmienił się dla niej, a ona robi mu takie świństwo. Jak widać nie ma pojęcia co to miłość, myli ją z pożądaniem. Ucieszyłabym się jakby wszyscy adoratorzy kopnęli ją w tyłek i została sama.

cookie_eater

Mi tam się podobało. Moim zdaniem dobrze sie zapowiadają następne odcinki. Uwielbiam Mattyego ale jakoś bardzo podoba mi się wątek z Collinem. Fajnie, że to wyszło w taki ,,drastyczny" sposób. :D

ocenił(a) serial na 9
Monroe95

Mi tez się podoba wątek z Collinem. Cieszyłam się ze w koncu dali jej faceta na podobnym poziome intelektualnym - no nie oszukujmy się, Matty to typowy licealny sportowiec. Nie spodziewalam się jednak tego, co pokazuja w zwiastunach, że Jenna zejdzie na złą drogę.

ocenił(a) serial na 6
cookie_eater

wie ktos kiedy następny odcinek??

ocenił(a) serial na 7
cookie_eater

Ha ha ha, to już przeważyło szale. Nie oglądałam wszystkich odcinków z 3 sezonu, ale ten musialam zobaczyc i co sie okazalo? Ze Jenna to rozpieszczona, pusta i rozchwiana emocjonalnie małolata. Matty powinien ją rzucić już dawno temu, a nie poświęcać się dla niej, skoro tak na prawde nigdy go nie kochała.
Najbardziej jednak bawi mnie wygląd Collina. On ma 17 lat? Jest taki mądry i przystojny, że aż rzygać się chce z tej słodkości. Nie wiem jak Wy, ale moim zdaniem on nie jest do konca szczery. Wykorzysta Jenne, a potem zostawi z bagażem złych doświadczeń, bo na pewno nie jest to postać pozytywna. Z resztą okaże się.

TomorrowlanD1991

A matty ja kochal? Jak jej sie wstydzil i spotykal po kryjomu to moze byla milosc?

ocenił(a) serial na 7
liza377

To mogła sie na to nie zgadzać, sama wybrała dla siebie taki los. Ale później on sie zmienił i dojrzał do tego zwiazku, postanowił z nią być i co? Za to, że kiedys sie jej wstydził i olewał ona ma się mścić na nim do końca życia? Skoro sama wybrała go na swojego faceta to powinna wiedziec, ze akceptuje go jakim jest. I rownież przeszłosc, o ktorej postanowila zapomnieć. A jeśli ten cały Matty był taki zły to powinna go rzucic, a nie zdradzać. Egoistka i tyle

ocenił(a) serial na 9
TomorrowlanD1991

Ja w ogole przestałam ogarniac to co się tam dzieje. Nie rozumeim dlaczego zrobili z Collina złego chłopca. Ja myslałam że on zostanie troche wyidealizowany, a nie będzie typem, z którym Jenna będzie jarac w aucie...

cookie_eater

przecież to nastolatka ludzie...wyluzujcie

ocenił(a) serial na 6
akont

Koncówka jak w Weronice Mars:)
Szkoda mi Mattyego bo tego Collina nie lubie/

ocenił(a) serial na 8
Mother_Earth

ja lubiłam Collina, ale pomyślałam o Mattym i jego wolę bardziej. mimo, że Collin może bardziej pasuje do Jenny, to Jenna+Matty to najlepsze połączenie ze wszystkich wg mnie ;)

ocenił(a) serial na 9
akont

ale w zwiazku z czym mamy wyluzowac? Oo żadnej burzliwej dyskusji tu przeciez nie ma.

ocenił(a) serial na 5
cookie_eater

Moim zdaniem serial się zepsuł. Do 2 sezonu było fajnie, świeżo i z humorem, a teraz robi się z tego kolejny amerykański gniot. Odcinek 11 oglądałam z zażenowaniem. Słabizna, kończę swoją przygodę z Inną.