SPOILER- dla tych co się nie mogą doczekać wtorku.
A mianowicie na Wikipedii- wersja angielska znajduje się taki wpis:
After the confrontation with Matty at her home, when he asks for permission to ask Bailey to prom, Jenna is distraught and tells her mother she won't go to prom, after spending all the money on the dress her mom pleads with her to ask someone else. This then leads to Jenna befriending a neighborhood boy - Scott - from a different school, her mom forces her to ask him to prom. When they arrive Matty is stunned by the new boy on her arm and immediately starts to feel jealous, the episode closes with him walking away from Bailey and passionately kissing Jenna in the hall in front of both Scott and Bailey who befriend one another with their common circumstances.
Jeśli umiecie czytać po angielsku( jak nie umiecie czytać to od czego jest Google tłumacz) to właśnie wyczytaliście, jak sądzę zarys odcinka 20! Matty i Jenna będą razem! Wooohoo!!!!
a to pewne informacje? bo oglądając promo 20 odcinka nie było ani jednej wspomnianej rzeczy :(
Dla mnie to od początku było chore, że Bailey, wiedząc o Jennie i Mattym zgodziła się pójść na ten bal. Niby była jej nową przyjaciółką, niby wiedziała, że Jenna go kocha i chce, żeby wrócił, a jednocześnie idzie z nim na ten bal, czyli randke jakby nigdy nic. Jeśli faktycznie będą razem to dobrze, bo zawsze byłam Team Matty :)
Kogoś poniosła fantazja z tym wpisem na Wikipedii. Mi osobiście finał się spodobał, w końcu Jenna się ogarnęła. Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu! Tak przy okazji, to chyba pierwszy sezon który nie skończył się cliffhangerem i w którym pozamykano wszystkie wątki. W zasadzie jakby teraz zakończyli serial, to nawet nie byłoby mi przykro, zero niedopowiedzeń ;)
odnosnie wikipedii, to zauwazylam, ze dopisali jeszcze dalsze fragmenty, skąd oni to wzięli? może to alternatywne wersje zakończenia wątku?
nadal nie wiadomo w jakim celu wrzucono do trailera 3 sezonu tę scenę w kawiarni, skoro z niej zrezygnowano i nie było jej w serialu?
jestem tez ciekawa pomyslu na 4 sezon - Jenna zmieni zdanie i odbije Matty'ego Bailey? trochę to banalne. oni naprawdę do siebie nie pasują. razem są po prostu nudni.
No niestety straszne głupoty to są, bo nic takiego nie miało miejsca. Ale mimo wszystko finał jak dla mnie świetny.
PS. Bailey początkowo nie zgodziła się iść z Mattym.
Bardzo, bardzo dobry odcinek!!! dobrze, że w nie skończono sezonu wielkim powrotem Jenny i Mattiego do siebie. mimo iż głupio to zabrzmi, bo ta para bardzo mi się podoba (wizualnie jak również charakterem), to chce żeby Jenna troszkę pocierpiała i pomęczyła się w ponownym "zdobywaniu" Mattiego...
fragment wywiadu z Beau Mirchoff'em, o 4 sezonie:
-Have you spoken to the new showrunners about Season 4?
"I sat down with them last week and we talked broad strokes about the next season. There are some really, really great things planned. I’m not going to go into specifics, but it’s very new and very real. It’s all about maintaining the authenticity of the show and sticking with real problems, having a comedy spin on that, which is cool. They’re big fans of the show, the new showrunners — it’s not just another job for them, they’re really excited to be on board. We have a lot to look forward to."
Dobrze, że troszkę się zmieni, a już się bałam że stanie się to samo co z większością seriali po tak długim czasie na antenie