Wybaczcie że mam takie zbereźne myśli, skojarzenia, itd.itp.
aczkolwiek powiem tak:
Nie oglądałem tego serialu od początku, nie jestem też jego fanem.
Obejrzałem wszystkie odcinki pierwszego sezonu z przypadku, na mtv maraton z inną.
zainteresował mnie wątek z Mattym itd.
Wychodzi na to że inna, to puszczalska dziewczyna, mając lat 15/16, juz pare razy odwiedziła własne łóżko z Mattym, ... w dodatku na pierwszej randce, zapraszała tego blondyna, no dejcie spokój ;D. a wydawałą się wporządku a tu taka puszczalska :D
Jeśli chodzi o Jennę to ostatnio mam do niej nieco negatywny stosunek. Właściwie do końca nie wiem, dlaczego. Może nie jest puszczalska, ale ja bym na jej miejscu nie poszła do łóżka z Matty'm,szczególnie, że się nie przyznawał do niej publicznie. No i myślę, że w nowym odcinku znajdzie sobie nowego chłopaka :D
Nie chodzi o to, że nie jest przystojny, ale ona chyba miała świadomość, że jej nie kocha (już nie pamiętam)
Nawet nie pamiętam dlaczego się to zaczęło, ale ona się nieźle wkręciła, więc ciężko jej było zrezygnować, poza tym chyba się w nim zakochała. On też, ale po prostu tego nie okazywał.
Ale to było później. Teraz sama nie wiem, którego bym wybrała, choć Jenna bardziej pasuje do Matty'ego. Ale to pewnie będzie bardziej skomplikowane.
Później? Przecież to było na początku...
A z tym wyborem to sami twórcy ciągle kręcą. Pierwszy sezon i początek drugiego to było demonizowanie Matty'ego i faworyzowanie Jake'a, a większość drugiego to pokazanie tego innego oblicza Jake'a, całkiem zrozumiałego. Ale ja ciągle tkwię przy Jake'u, bo jednak Matty ciągle powinien pokutować za to, co zrobił wcześniej.
Być może ją kochał od początku, ale nie okazywał tego i gdybym była na miejscu Jenny, to bym była pewna, że nie czuje niczego do mnie. Zresztą, kurczę, nic już nie pamiętam.
Pewnie wybierze Jake'a, nikogo lub nowego chłopaka, eh.
Mam nadzieję, że się pojawią szybko angielskie napisy, bo takie oglądanie w oryginale mnie trochę męczy, szczególnie, że nie rozumiem tego slangu.
Bo Jenna to idiotka, która pewnie przez kolejny sezon będzie miała znów dylemat: Matty czy Jake? Twórcy na końcu sugerują, że Matty jest tym, którego chciała, ale Jake tym, którego potrzebuje. Myslę, że już nie będę tego oglądać.
dokladnie tak ja dalabym jej 17-18 a nie 15 letnai dziewczyna sie rucha po katach jakie to daje przyklad mlodym dziewczynom?? a pozniej ciaze . Z reszta latanie do dwoch facetow to zenada.
W ogóle ja myślałem, że tam seks jest legalny od 18 roku... Na każdym filmie, serialu inaczej :/