PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna
ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

Po pierwszych dwóch odcinkach mogę tylko powiedzieć tyle, że... chyba muszę sobie odświeżyć poprzednie sezony, bo już nawet nie pamiętam za co tak Awkward uwielbiałem. No sorry, ale start naprawdę słaby, Matty nagle stał się kompletnie nieobchodzącą mnie postacią, tylko właściwie Sadie trzymała poziom - czy to jej słodkie "you're welcome", o którym prawie byłaby zapomniała, czy też końcowa przemowa w e02.

ocenił(a) serial na 7
nikike

Może się rozkręci... Widziałam pierwszy odcinek, ale Nikike gdzie widziałeś e02? Bo nie mogę znaleźć:(

ocenił(a) serial na 7
DorociaD

Oki! Znalazłam już! Ciekawe, jak się rozwinie wątek z Collinem...

ocenił(a) serial na 7
DorociaD

No właśnie, Collin zapowiada się super, dość mocno na niego czekałem, obym się nie zawiódł.

ocenił(a) serial na 7
nikike

Nie za bardzo zrozumiałam, co mówił Matty przez telefon w zapowiedzi odcinka 3 (kiedy podeszła do niego Jenna)?

ocenił(a) serial na 7
DorociaD

Coś że musi odbyć jakąś ważną rozmowę z Jenną. No i ta jej odpowiedź "no to ją odbyj" czy coś w tym stylu. Nie powiem Ci teraz dokładnie, bo już go skasowałem, ale z tego co pamiętam tak to wyglądało.

użytkownik usunięty
fleur_de_lies

pierwszy odcinek jest tak debilny, ze wylaczylam go w polowie i zaczelam sie zastanawiac jakim cudem przetrwalam 2 poprzednie sezony. zawsze uwazalam ze ten serial jest troche przyglupi, ale byl dobrym zapychaczem czasu jak inne rzeczy ktore ogladam mialy przerwy w emisji. ale pierwszy odcinek trzeciego sezonu... masakra, jeszcze tak nisko nie upadlam.

ocenił(a) serial na 8
fleur_de_lies

Słabo. W sumie nic ciekawego w pierwszym odcinku, drugi trochę lepszy, ale bez szału.

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

Powiecie mi co to za aktor ten Collin? Mi się wydaje, że to Nolan Gerard Funk, ale nawet w obsadzie go nie ma.

ocenił(a) serial na 7
Anonieczka

tak to Nolan :P

Anonieczka

taaak to on :D

fleur_de_lies

dla mnie masakra, szczerze (?) to liczyłam trochę na to ze cały 1 odcinek okaże się jednym wielkim snem Jenny, a to jednak na prawdę takie głupoty ;/ Awkward zawsze miało, trzymało dobry humor a teraz strasznie mi tego brakuje, nie znajduje już nic ciekawego w tym serialu. I ten Jake taki kapciowaty jakiś ;/

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

Już 3 odcinek i znowu nuda. Może i było lepiej niż na otwarcie sezonu, ale pierwsze odcinki tegoż póki co są trzema najgorszymi odcinkami całego serialu. Aż zmienię ocenę na 8, tak jest słabo.

ocenił(a) serial na 8
fleur_de_lies

Co Jenna powiedziła Mattiemu w tej rozmowie na końcu 3 odcinka. Bo chya nie do końca zrozumiałam :) ?