Te odcinki w ogóle ktoś tłumaczy? No bo żeby tydzień czekać na tłumaczenie piątego odcinka, to jest jakaś kpina. Inne seriale są tłumaczone w jednymi dni lub na drugi dzień.
też tego nie rozumiem... Tym bardziej, ze z pierwszym sezonem nie bylo takiego problemu, a wiele osob wyczekiwało drugiej serii. No nic, trzeba albo samemu się wziąć za tłumaczenie albo czekać...
To nie jest dla nikogo obowiązek, więc w ogóle nigdy może nie być tłumaczenia. Lepiej oglądać po angielsku.
No już 6 odcinek, a 5 nie przetłumaczony ;p Ale nie wiem czy kpina bo nikt tego robić nie musi przecież.
A zdajesz sobie sprawę,że za tłumaczenie tych napisów nikomu nie płacą,wiec nikt nie ma obowiązku ich robić?A już w szczególności nie pod termin,ktory tobie by się spodobał.Są wakacje, niektórzy mają prace i lepsze rzeczy do roboty niż tłumaczenie serialu.Lepiej samemu się pouczyć angielskiego i oglądać w oryginale, albo z napisami angielskimi żeby łatwiej było.
jeśli ktoś byłby zainteresowany mam napisy do 5 odcinka własnego autorstwa. nie są jakieś wybitne, bo robiłam to pierwszy raz, ale zawsze to coś więcej do zrozumienia :) do 6 też postaram się dzisiaj przetłumaczyć w miarę własnych możliwości. zapraszam na pw :)
hej, to możesz podać te napisy? Nie wiem czy dać Ci moją pocztę czy jakoś inaczej ? Napisałabym w wiadomości prywatnej ale nie moge ;]
nie mogę edytować. to odcinek 5 . wyżej jest wczorajszy
http:// www. sendspace.pl/file/27ed066f012f636734c5563
Ludzie tłumaczą to wykorzystując swój czas, a teraz są wakacje więc nie bądźmy zbytnio surowi :D Może się komuś zapomniało o tym 5 odcinku, bo 6 ledwo co się pokazał, a już teraz można oglądać z napisami. Swoją drogą w następnym odcinku (7) będzie interesująco ;]]