PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23823
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Tłumaczenie

ocenił(a) serial na 7

Te odcinki w ogóle ktoś tłumaczy? No bo żeby tydzień czekać na tłumaczenie piątego odcinka, to jest jakaś kpina. Inne seriale są tłumaczone w jednymi dni lub na drugi dzień.

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

też tego nie rozumiem... Tym bardziej, ze z pierwszym sezonem nie bylo takiego problemu, a wiele osob wyczekiwało drugiej serii. No nic, trzeba albo samemu się wziąć za tłumaczenie albo czekać...

no_bo_co

To nie jest dla nikogo obowiązek, więc w ogóle nigdy może nie być tłumaczenia. Lepiej oglądać po angielsku.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

No już 6 odcinek, a 5 nie przetłumaczony ;p Ale nie wiem czy kpina bo nikt tego robić nie musi przecież.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

A zdajesz sobie sprawę,że za tłumaczenie tych napisów nikomu nie płacą,wiec nikt nie ma obowiązku ich robić?A już w szczególności nie pod termin,ktory tobie by się spodobał.Są wakacje, niektórzy mają prace i lepsze rzeczy do roboty niż tłumaczenie serialu.Lepiej samemu się pouczyć angielskiego i oglądać w oryginale, albo z napisami angielskimi żeby łatwiej było.

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

jeśli ktoś byłby zainteresowany mam napisy do 5 odcinka własnego autorstwa. nie są jakieś wybitne, bo robiłam to pierwszy raz, ale zawsze to coś więcej do zrozumienia :) do 6 też postaram się dzisiaj przetłumaczyć w miarę własnych możliwości. zapraszam na pw :)

paps

hej, to możesz podać te napisy? Nie wiem czy dać Ci moją pocztę czy jakoś inaczej ? Napisałabym w wiadomości prywatnej ale nie moge ;]

ocenił(a) serial na 7
Miley_16

już wrzucę jakiś link w takim razie

ocenił(a) serial na 7
Miley_16

http:// www. sendspace.pl/file/2f803e620af57560240cd91

ocenił(a) serial na 7
paps

nie mogę edytować. to odcinek 5 . wyżej jest wczorajszy
http:// www. sendspace.pl/file/27ed066f012f636734c5563

paps

ok dzięki i napisy są już na i it v wiec spoko :)

ocenił(a) serial na 9
paps

Czy będziesz mieć napisy do 7 odcinka??

ocenił(a) serial na 7
jusia415

mogę mieć ale dopiero za jakieś dwie godziny

ocenił(a) serial na 8
paps

byłabym wdzięczna za link do napisów do odcinka 7 :P

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Ludzie tłumaczą to wykorzystując swój czas, a teraz są wakacje więc nie bądźmy zbytnio surowi :D Może się komuś zapomniało o tym 5 odcinku, bo 6 ledwo co się pokazał, a już teraz można oglądać z napisami. Swoją drogą w następnym odcinku (7) będzie interesująco ;]]

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

ja na chomik.uj z wgranymi napisami najszybciej znajduje ;D

ocenił(a) serial na 5
no_bo_co

jakby mi ktoś podrzucał napisy po angielsku i później wrzucał odcinek już z polskimi napisami, to ja mogłabym zająć się tłumaczeniem.