PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna
kps2

Na napisy do tego serialu czeka się około 4-5 dni.

ocenił(a) serial na 8
Ahnessa

no ile jeszcze mam czekać ;c

Tibby1996

Są święta więc jest opóźnienie ;) Bywało i tak, że napisy pojawiały się w dzień premiery nowego odcinka także może jutro już się pojawią.

kps2

Z tego co się dowiedziałam to nikt jeszcze nie wziął się za tłumaczenie odcinka. Nie wiem ile z tego prawdy, ale patrząc po tym co się dzieje to jest bardzo duże prawdopodobieństwo tego, że nikt nie tłumaczy.

ocenił(a) serial na 10
kps2

nikt nie tłumaczy już tego serialu ! dziewczyna która się tym zajmowała zrezygnowała po 3 sezonie ;(

ocenił(a) serial na 9
zakochana2302

5 maja ma być na kinoman .tv podobno z napisami albo z lektorem.

pink_chocolade

odcinek 1 z napisami jest dostępny na i itv ;)

ewelinasmieszek92

Dzięki za informacje! ;)

Ahnessa

http://www.twoje-seriale.tv//awkward/sezon_4/odcinek_1.html

ewelinasmieszek92

To teraz ja w rewanżu poinformuję, że drugi odcinek jest już również przetłumaczony! :)

Ahnessa

Wiesz moze gdzie znajde same napisy?

Van_fw

Niestety nie mam pojęcia. :(

ocenił(a) serial na 6
kps2

jest na Twoje seriale

ziaba933

A wie ktoś może gdzie można obejrzeć odcinek 3 czwartego sezonu z napisami? :) Bo na i itv . info trzeba mieć konto premium z tego co widzę...

ocenił(a) serial na 6
agsooonn97

bodajże e kino lub Twoje seriale. pewna nie jestem, ale już w sobotę oglądałam

ziaba933

Dziękuję za odpowiedź, ale wczoraj jeszcze poszperałam i obejrzałam na video.tt :)

agsooonn97

Nie trzeba mieć konta premium. Rejestracja jest bodajże teraz obowiązkowa, ale potem można oglądać normalnie seriale bez żadnego płacenia ;) Oczywiście płacąc mamy full różnych ciekawych opcji, ale generalnie nie trzeba nic płacić by oglądać seriale. ;)

kps2

Odcinek drugi już z napisami!!!! ;)

ocenił(a) serial na 7
kps2

Czy wie ktoś może gdzie można ściągnąć same polskie napisy nie wbudowane w odcinek?