PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

... ze serial technicznie stracil na jakosci? szczegolnie gdy porowna sie pierwsze odcinki z tymi obecnymi. wczesniej chyba krecili na lepszej jakosci kamerach, sceny mialy miejsce w prawdziwym liceum (teraz chyba w studiu na planie), bylo wiecej statystow, wiecej aktorów.
w tej chwili serial bardziej przypomina sitcom.

rebel55

Rzeczywiście coś się zmieniło. Może mi się wydaje, ale nawet kolory w pierwszym sezonie były takie bardziej ostre, wyraziste. Ne wiem, ale na prawdę serial się pogorszył pod względem technicznym.

Ahnessa

kolory sa inne, ale ja bym powiedziala ze po prostu zastosowano inny filtr.
jakosc serialu diametralnie inna, widac uzyli innej kamery, bardziej filmowej (jakosc taka jak w serialach gra o tron czy house of cards), do tego szerokie plany, ukazywanie calej sylwetki postaci, zdjecia na dworzu.
teraz mam wrażenie ze filmują tylko gadające głowy;P na tle dekoracji imitującej szkolny korytarz.

rebel55

Pod tym właśnie względem trzeci sezon wygląda tak jakbym zaczynała nowy serial,a nie kontynuowała oglądanie poprzednich :D

ocenił(a) serial na 8
rebel55

zauważyliście że strasznie klną? xd w poprzednich seriach było chyba z raz abo 2 a teraz cały czas