PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690738}

Interes

O Negócio
2013 - 2018
6,9 463  oceny
6,9 10 1 463
Interes
powrót do forum serialu Interes

Niby nie ma jakiejś zachwycającej akcji, ale to mi nie przeszkadza. Wszystko bardzo powoli się rozkręca i można mówić różne rzeczy o temacie tego serialu,np. że wszystko jest przedstawione z lekkim przymrużeniem oka, ale jeśli się ogląda dokładnie można dostrzec dlaczego główne bohaterki robią to co robią. A pomimo wielu scen erotycznych o to właśnie chodzi "dlaczego?". Dlaczego, są tak zdeterminowane by jak najlepiej sprzedać tak na prawdę siebie? Szczególnie Karin, której marketingowe rozkminy mogą robić wrażenie i w sumie nie musiałaby pracować jako prostytutka, a jednak to robi. Podsumowując, pierwszy sezon bardzo dobry zobaczymy jak dalej. W tym momencie szczerzę polecam.

esin

Ten serial to kopia emitowanego w 2007-2010 roku serialu "Satysfakcja"
Osobiście polecam Satysfakcje jest dużo lepszy ale sezon 1 idzie zdobyć z dubbingiem natomiast pozostałe sezony będzie problem nawet z napisami

ocenił(a) serial na 7
esin

Mnie też się podoba.Serial lekki i przyjemny.Ładne panie grają.Lubię jak postać jest narratorem jak np Dexter

ocenił(a) serial na 7
esin

"Szczególnie Karin, której marketingowe rozkminy mogą robić wrażenie" - no, robią.
I bardzo mi się ten składnik serialu podoba, bo pokazuje uniwersalność reguł.
Polecam całość serialu (4 sezony). Do końca jest ciekawy, zwłaszcza jak dochodzi kolejny składnik wysokiej inteligencji i charakteru o imieniu Mia.
Tylko infantylne teksty alfonsa Ariela są czasem trudne do strawienia (ale z alfonsami chyba tak musi być) i wtedy byłam zadowolona z opcji przewijania.
Pozdrawiam