Czy AXN nie będzie już emitowało 3 sezonu Internatu??? Bo 2 właśnie wczoraj się skończył.
co było w ostatnim odcinku 2 sezonu niestety nie było dane mi ogladnąc a TV AXN nie daje powtórek tego serialu
Krasnal nie żyje-za to matka Pauli i Marcosa żyje- mieszka w podziemiach szkoły i wychowuje jakieś małe dziecko. Elsa poroniła-po zrobieniu badań okazało się, że jedno z jej bliźniąt było zniekształcone. To chyba tyle-jak coś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę. PS To nie są żarty- bo jak bym nie oglądała to byłoby mi ciężko w to wszystko uwierzyć:)
I jeszcze Hector, dowiedział się, że Elsa go zdradza i zerwał z nią, a ona się otruła, łykając jakieś prochy.
Później okazało się, że w te dziwne wydarzenia, które dzieją się w internacie zamieszany jest również Camilo (nauczyciel łaciny), a nasi bohaterowie myślą, że to Hector.
Fermin chciał oddać te obrazy, ale wpadł w jakąś dziurę i na razie się nie rusza ;-). A ten jego "kontakt" zaatakował Marię w pokoju i chce teraz ją zabić.
Ciekawe co będzie w III sezonie, bo na razie jak widać AXN zakończył emitowanie dalszej części przygód...
pozdrawiam :-)
ja już zaczęłam 3 sezon po hiszpańsku na you tube oglądać, bo się nie mogłam doczekać;p- co prawda niewiele rozumiem, ale zawsze coś...;)
Jestem totalnie wściekła, że AXN nie puści 3 sezonu, byłam przygotowana na dzisiaj jak co tydzień w niedz. , a tu takie rozczarowanie.
Dobrze, że znam j.hiszpański na tyle by móc obejrzeć sezon trzeci w necie - jeśli będę mogła jakoś pomóc to na pewno to zrobię :>
3 sezon będzie na AXN, pisałam do nich i odpisali mi, że serial wraca w jesiennej ramówce, ale zapewne nie we wrześniu tylko w październiku, bo przeglądałam program tv na wrzesień i Internatu tam nie było, więc dlatego obstawiam październik. Zresztą serial skończył się w połowie lipca, więc oni też chcą sobie zrobić dwumiesięczną przerwę wakacyjną.
Najważniejsze, że będzie :)
Nigdny nie pisalem do telewizji szybko odpisuja a czy 5sezon jest ostatni czy moze planuja jescze?
Sprawdzałam ramówkę na październik i jakoś nie znalazłam w niej "Internatu" ;'( a na listopad jeszcze nic nie ma ;||
Świetnie, że będzie!! ja także zaczęłam oglądać po hiszpańsku... co prawda uczyłam się włoskiego więc trochę rozumiem, ale ...:| jakoś wole skupić się na akcji, a nie ma rozkminianiu co on teraz powiedział? :D heh
Oj nie liczylem na grudzien moze ci napisali tak by sie odczepil (sorki tak glosno sobie mysle).
No, mam nadzieję, że wiosną będzie. Bo my tu z mamą już świra dostajemy z nerwów:D
Najpierw polecą powtórki pierwszego i drugiego sezonu.
Możecie rezerwować czas w Święta Bożego Narodzenia.
Złą wiadomością jest godzina emisji.
25.12 - godz.01.25 SEZON I - odcinki: 1 i 2
26.12 - godz.01.30 SEZON I - odcinki: 3 i 4
27.12 - godz.01.35 SEZON I - odcinki: 5 i 6
II sezon będzie również emitowany w nocy, począwszy od 1 stycznia od godz.01.05
fuuuuck.! :/ jak mi się będzie chciało to obejrzę, bo akurat nie śpię o takich godzinach, no ale to lekkie przegięcie jest ;/
ja obejrzałam powtórki obu^^ później chodziłam jak zombie, bo spałam tylko 3h na dobę, ale WARTO BYŁO.! :D
W sumie to nie oglądałam tylko I serii i ostatniego odcinka drugiej... i jak już wreszcie zobaczyłam zakończenie drugiej... damn.! aż mi zabrakło słów, żeby to opisać, bo tego się naprawdę nie spodziewałam :D
Tak!! AXN odpisało :) puszcza 3 sezon wiosna 2010 roku Pytałem o konkretna date ale napisalu tylko tyle
Ja należę do tych szalonych niecierpliwych, którzy z Hiszpańskiego znają tylko "puta", "cojones", "conjo", "chicos", "vamos", "muerto", "bueno", "ke pasa" i parę innych słówek, ale i tak oglądają dalej xD Szkoda, że nigdzie nie ma angielskich napisów :/
Ja tak próbowałam, ale jednak zrezygnowałam bo i tak nie wiedziałam o co się kłócą lub o czym rozmawiają :P
Co do angielskich napisów to jest pare scen z nimi na YT z 4 sezonu i z najnowszego odcinka (6 sezon).
Napisałam szkoda, że nie ma angielskich napisów, co znaczy szkoda że nie ma angielskich napisów. Co mnie obchodzi, że na YT jest kilka scen?