PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Czy AXN nie będzie już emitowało 3 sezonu Internatu??? Bo 2 właśnie wczoraj się skończył.

skidames

co było w ostatnim odcinku 2 sezonu niestety nie było dane mi ogladnąc a TV AXN nie daje powtórek tego serialu

ocenił(a) serial na 10
rawka

Krasnal nie żyje-za to matka Pauli i Marcosa żyje- mieszka w podziemiach szkoły i wychowuje jakieś małe dziecko. Elsa poroniła-po zrobieniu badań okazało się, że jedno z jej bliźniąt było zniekształcone. To chyba tyle-jak coś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę. PS To nie są żarty- bo jak bym nie oglądała to byłoby mi ciężko w to wszystko uwierzyć:)

Klaudia0807

I jeszcze Hector, dowiedział się, że Elsa go zdradza i zerwał z nią, a ona się otruła, łykając jakieś prochy.

Później okazało się, że w te dziwne wydarzenia, które dzieją się w internacie zamieszany jest również Camilo (nauczyciel łaciny), a nasi bohaterowie myślą, że to Hector.

Fermin chciał oddać te obrazy, ale wpadł w jakąś dziurę i na razie się nie rusza ;-). A ten jego "kontakt" zaatakował Marię w pokoju i chce teraz ją zabić.

Ciekawe co będzie w III sezonie, bo na razie jak widać AXN zakończył emitowanie dalszej części przygód...

pozdrawiam :-)

ocenił(a) serial na 10
skidames

ja już zaczęłam 3 sezon po hiszpańsku na you tube oglądać, bo się nie mogłam doczekać;p- co prawda niewiele rozumiem, ale zawsze coś...;)

skidames

Jestem totalnie wściekła, że AXN nie puści 3 sezonu, byłam przygotowana na dzisiaj jak co tydzień w niedz. , a tu takie rozczarowanie.
Dobrze, że znam j.hiszpański na tyle by móc obejrzeć sezon trzeci w necie - jeśli będę mogła jakoś pomóc to na pewno to zrobię :>

ocenił(a) serial na 10
Nadia_Nadia

Ale podobno będzie 3 sezon na AXN, tylko jakoś jesienią:)

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

3 sezon będzie na AXN, pisałam do nich i odpisali mi, że serial wraca w jesiennej ramówce, ale zapewne nie we wrześniu tylko w październiku, bo przeglądałam program tv na wrzesień i Internatu tam nie było, więc dlatego obstawiam październik. Zresztą serial skończył się w połowie lipca, więc oni też chcą sobie zrobić dwumiesięczną przerwę wakacyjną.
Najważniejsze, że będzie :)

madziak690

Ufffff...........

ocenił(a) serial na 10
Nessy

o jeny , jak sie ciesze xd

ocenił(a) serial na 10
ANQE

Nigdny nie pisalem do telewizji szybko odpisuja a czy 5sezon jest ostatni czy moze planuja jescze?

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

już zaczęli krecić odcinki do szóstego sezonu, który puszczą na jesieni

ocenił(a) serial na 10
Nessy

Sprawdzałam ramówkę na październik i jakoś nie znalazłam w niej "Internatu" ;'( a na listopad jeszcze nic nie ma ;||

madziak690

Świetnie, że będzie!! ja także zaczęłam oglądać po hiszpańsku... co prawda uczyłam się włoskiego więc trochę rozumiem, ale ...:| jakoś wole skupić się na akcji, a nie ma rozkminianiu co on teraz powiedział? :D heh

Dzwonus

ciekawe czy oni w ogóle planują puścić następne odcinki... ;-p

skidames

Cholera no... Na razie nic nie słychać:/

ocenił(a) serial na 10
Nessy

Jak puscili 2 i 3 sezon sadze ze puscza dalsze sezony ba musza puscic .

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

pisałam do nich znowu i odpisali, że serial poleci wiosną 2010 roku... :(

ocenił(a) serial na 10
madziak690

Oj nie liczylem na grudzien moze ci napisali tak by sie odczepil (sorki tak glosno sobie mysle).

ocenił(a) serial na 9
kinoman85

No, mam nadzieję, że wiosną będzie. Bo my tu z mamą już świra dostajemy z nerwów:D

ocenił(a) serial na 10
zorija

Twoja mama oglada ten film ?

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

Najpierw polecą powtórki pierwszego i drugiego sezonu.

Możecie rezerwować czas w Święta Bożego Narodzenia.
Złą wiadomością jest godzina emisji.

25.12 - godz.01.25 SEZON I - odcinki: 1 i 2
26.12 - godz.01.30 SEZON I - odcinki: 3 i 4
27.12 - godz.01.35 SEZON I - odcinki: 5 i 6
II sezon będzie również emitowany w nocy, począwszy od 1 stycznia od godz.01.05

ocenił(a) serial na 10
casic

fuuuuck.! :/ jak mi się będzie chciało to obejrzę, bo akurat nie śpię o takich godzinach, no ale to lekkie przegięcie jest ;/

mellee

godzina śmieszna, no ale to wkońcu powtórki
a co do mamy, to moja też oglądała ze mną:PP

ocenił(a) serial na 10
zombi_3

ja obejrzałam powtórki obu^^ później chodziłam jak zombie, bo spałam tylko 3h na dobę, ale WARTO BYŁO.! :D
W sumie to nie oglądałam tylko I serii i ostatniego odcinka drugiej... i jak już wreszcie zobaczyłam zakończenie drugiej... damn.! aż mi zabrakło słów, żeby to opisać, bo tego się naprawdę nie spodziewałam :D

skidames

Wiadomo coś o 3 sezonie? Może wysłał ktoś maila do axn?

skidames

Tak!! AXN odpisało :) puszcza 3 sezon wiosna 2010 roku Pytałem o konkretna date ale napisalu tylko tyle

ocenił(a) serial na 10
postak92

a co do tej emisji... nie da rady wcześniej.? ;>

ocenił(a) serial na 8
mellee

Ja należę do tych szalonych niecierpliwych, którzy z Hiszpańskiego znają tylko "puta", "cojones", "conjo", "chicos", "vamos", "muerto", "bueno", "ke pasa" i parę innych słówek, ale i tak oglądają dalej xD Szkoda, że nigdzie nie ma angielskich napisów :/

Divine

Ja tak próbowałam, ale jednak zrezygnowałam bo i tak nie wiedziałam o co się kłócą lub o czym rozmawiają :P

Co do angielskich napisów to jest pare scen z nimi na YT z 4 sezonu i z najnowszego odcinka (6 sezon).

ocenił(a) serial na 8
Kasia_30

Napisałam szkoda, że nie ma angielskich napisów, co znaczy szkoda że nie ma angielskich napisów. Co mnie obchodzi, że na YT jest kilka scen?

ocenił(a) serial na 10
Divine

no w sumie... fakt ^^ co nam po kilku scenach jak i tak nie wiemy o co chodzi ;/ a po za tym jak na razie czekamy na emisję 3 sezonu, a nie 4