Jak jest ten brat Ameli i Carol tak na niego leci i wogóle ale czy wrócą do siebie (Marcos i Carol bo teraz mi tego Marcosa żal :/) Jestem bardzo ciekawa ;p
Myślę że oglądaliśmy ten sam odcinek na AXN crime ;p
Ja uważam że 7 sezon był już chyba niepotzrebny nic tam takiego nie odkrywają tylko próbują dokopywać się do leków ;/ Jak dla mnie zakończenie 6 sezonu było najlepsze ...A twoj ulubiony sezon ,mi troszkę trudno to określić po tylu odcinkach trawjących pona d godzine ale chyba 3 i 6 :)
Ja też bardzo lubię Jacintę niby ona zawsze coś tam ukrywała ale jakoś właśnie pod koniec nie da się jej nie lubić ♥
Był nawet ciekawy... Według mnie to dobrze... Dokończyli wszystkie sprawy.... Uwielbiam 6 ale nie pamiętam co się stało w sezonach poszczególnych?? W którym Sandra wyszła z podziemi??
Ja też nie pamiętam wszystkich sezonów tyle ich było ;)
Tak przy okazji masz fajny blog ;D
Twoja ulubiona para w Internacie ?
Martin i Rebeka... Jakoś słabo pamiętam inne, a to mi zapadło w pamięć z powodu ostatniego odcinka (z kawą) oraz ostatni odc. jaki oglądałam był właśnie z nimi... Twoja ulubiona i znienawidzona para... U mnie znienawidzona to Elsa i Garrido...
Też uważam że z nich udana para ;) Takk na profilu a co masz jeszcze inny?Moja znienawidzona to chyba Ivan i Julia
tak jakoś może nie znienawidzona ale nie mam do niej sympatii nie lubiłam Elsy i Hektora...czy zauważyłaś to że Elsa zawsze była tą wredną ale gdy Hektora zabrakło okazała się takim aniołkiem ;) Trzeba przyznać że dla mnie to było dziwne...a niby Marcos nie jest moim ulubionym bohaterem ale bardzo mi było przykro jak Carol zginęła i potem były te wspomnienie i w ogóle fajne sceny -,- Nie lubiłam też Ameli i Marcosa I Ameli i Pabla
Garrido i Elsa to była chyba jakaś pomyłka ...Noiret i Elsaa dużo trochę tych nie ulubionych par było ;D Co myślisz o Lucii?
Miałam kiedyś ale zrezygnowałam z pisania o i tak został... Lucia była bardzo ciekawą postacią. Lubiłam ją... Kibicowałam jej i Hektorowi...Oczywiscie - postępowanie Lucii jest zrozumiałe, ale niestety zrobiła to... Co się stało później z jej synem?? Bo jakoś nie pamiętam... Lucia była bardzo fajna... Lubiłam ją... Co myślisz o Amaii??
Też lubiłam Lucii była taka pani doktor i to było w niej fajne..Gdy Noiret przerzył to się chyba nim zaopiekował chyba....;) Amaia niby zawsze była taka cicha myszka i wogóle taka spokojna dziewczyna skromna itp. A tu BUM normalnie jak zabiła tego Maksa i okazała się wuczkąTeodory czy jak jej tam...Kto by się tego spodziewał ;) Była postacią nawet fajną tylko nier pamiętam jak zgineła :(
Groziła Marcosowi, a Vicky walnęła ją łopatą i została prawdopodobnie zabita przez ogień z płonącego internatu....
Nadal przy końcu , bo na razie nie chce mi się oglądać, ale jutro się zabiorę za to i sobotę, a potem wrócę do nudnego tygodni i znowu kontynuować będę w piątek... A u ciebie który odc. Plotkary??
Tak samo jak u cb stoję przy 6 5 sez. Musiałam się przez cały tydzień uczyć Reduty Ordona którą jutro mam na zaliczenie :'(. Też już bym chciała przynajmniej odcinek nie z tego świata ale żadnego czasu ....Mam pytanie o co chodzi z tym że jak ja wchodzę na profil nie z tego świata i jest obsada aktórów i ten aktor który będzie potem tropił te potwory nazywa się ,,LUCYFER'' ???? Dla mnie ta nazwa jest trochę niepokojąca ;) Jak obejrzałam zwiastun i tą kobietę na suficie to pomyślałam sb ,,to coś dla mnie '' heheh ;D
No więc ja o tym zbytnio też nie wiem, ale raz taki koleś przybrał jego postać i na forum piszą, że to nie jest żaden spoiler także zobaczymy.... Tutaj pisało, że Hektor to Samuel Espi co zmieniła i przyjęlli ale nie wiem czy się nie zmieniło...
Wogóle nie pomyślałam że ty tego całego serialu nie obejrzałaś (szybko kapuje co nie?) ;P
Internat cały ale Nie z tego świata dopiero 1 sezon niecały, a jest ich 8... Chociaż z Internatu jeszcze nie widziałam odcinków specjalnych... A ty obejrzałaś je??
Są podobno jakieś, a jak wejdziesz w spis odcinków tutaj to są na samym końcu...